Neler Yeni

İtopya indiriminden monitör önerisi

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
Arkadaşlar merhaba,
Bildiğiniz gibi itopyada şuan bir indirim var. Bazı monitörler de indirimde ve ben bunlardan https://www.itopya.com/asus-tuf-gam...920x1080-1ms-mprt-165hz-3yil-hdmi-dp-monitor/ gözüme kestirdim. Zaten indirime girmesini beklediğim bir modeldi şimdi de almayı düşünüyorum. Bu monitör harici önerdiğiniz bir monitör var mıdır? Genelde FPS oyunları oynuyorum 165 144 arası fark çok önemli değil ama IPS panel olmak zorunda çünkü bazen grafik tasarım işleri yapıyorum olabildiğince doğru renkler görmem önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Melih
Ben de 1500tl ye monitör arıyorum bu itopya indirimlerindekilerden en mantıklısı hangisi olur. Minumum sorunlu bi ürün almak istiyorum. Bu ürünün ekran renklerine kötü denilmiş sarı dengesine özellikle

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
Arkadaşlar merhaba,
Bildiğiniz gibi itopyada şuan bir indirim var. Bazı monitörler de indirimde ve ben bunlardan https://www.itopya.com/asus-tuf-gam...920x1080-1ms-mprt-165hz-3yil-hdmi-dp-monitor/ gözüme kestirdim. Zaten indirime girmesini beklediğim bir modeldi şimdi de almayı düşünüyorum. Bu monitör harici önerdiğiniz bir monitör var mıdır? Genelde FPS oyunları oynuyorum 165 144 arası fark çok önemli değil ama IPS panel olmak zorunda çünkü bazen grafik tasarım işleri yapıyorum olabildiğince doğru renkler görmem önemli.
bir ara bende bakıyordum monitörlere fiyatına göre çok iyi sadece 250 cd değeri biraz düşük geldi

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
1 aydır kullandığım mönitor bir arkadaşımda kullanıyor. genelde ölü pixel çıkmıyor monitörde fakat çoğu ıps panelin kaderi olan ışık süzmesi var alırken aklında bulunsun muhtemelen seninkinde de durum böyle olacak. ayakları biraz kullanışsız bu fiyata va panel ama asansörlü ayaklı monitör bulabilirsin fakat monitörün ayakları masan biraz genişse sorun olmaz. fiyatına göre gerçekten kaliteli bir monitör bence alabilirsin.

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 aydır kullandığım mönitor bir arkadaşımda kullanıyor. genelde ölü pixel çıkmıyor monitörde fakat çoğu ıps panelin kaderi olan ışık süzmesi var alırken aklında bulunsun muhtemelen seninkinde de durum böyle olacak. ayakları biraz kullanışsız bu fiyata va panel ama asansörlü ayaklı monitör bulabilirsin fakat monitörün ayakları masan biraz genişse sorun olmaz. fiyatına göre gerçekten kaliteli bir monitör bence alabilirsin.
Evet o ışık hüzmesi sorunu var malesef ama 1 monitörü kardeşim 1 monitörü de arkadaşım kullanıyor ikisinede ben söyleyene kadar fark etmemişlerdi sorun olmaz herhalde. Şuan ki monitörüme kıyasla hele :D

Hangisini alacaksınız hocam
Valla kararsız kaldım biraz. PC içeriğindeki parçalarım msi asusda bu konularda en beğendiğim marka bakalım artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Mehmet emin gedik
msı da güzel monitor asusta hangisi hoşuna gittiyse onu almanı tavsiye ederim. ben asusu 1359 liraya almıştım 1 ay önce. açıkcası msı daha cazip gibi duruyor. msı monitöru kullanan birisini bulursan onunda görüşlerini almanı öneririm

Top Bottom