Neler Yeni

İtopya indiriminden monitör önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Melih
Ben itopyadan alacağım. Kredi kartım tek çekimleri masrafsız 3 taksite bölüyor ordan bölerim ihtiyaç olursa. İtopya daha önce bana sıkıntı çıkarmadı yine bir sorun olmayacağını umuyorum.
İnşallah herhani bir sorun olmaz. Aldıysanız hayırlı olsun :)

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Melih
Siparişi verdim elime ulaştığında kısa bir inceleyip yazarım buraya. Teşekkürler.
Merhabalar tekrardan. Monitörüm bugün geldi. İlk işim ölü piksel testi yapmak oldu şükürler olsun ölü piksel çıkmadı. Daha sonra ışık sızması testi yaptım fakat gün ışığında hiç belli olmuyor ışık sızması var mı yok mu komple siyah. Akşam hava kararınca tekrar denedim sol atta ve üsttü, çok çok az da olsa sağ üst koşeye yakın bir yerde var. Bu durumu sadece odanın ışığı kapalıyken siyah bir erkanda fark ederim. Benim için sorun değil :) Umarım sonradan artmaz. Renkler konusunda bir sorunum olmadı. Öncesinde yorumlar okumuştum sarılar hafif yeşile yakın diye okumasam fark etmezdim.
şöyle bir video buldum bunları uyguladım ve renklerde de sorun kalmadı. Nvidia kart kullanıyorum monitör kendi kendine g-sync açmış. Günlük kullanımda herhnangi bir sorun olur mu ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Merhabalar tekrardan. Monitörüm bugün geldi. İlk işim ölü piksel testi yapmak oldu şükürler olsun ölü piksel çıkmadı. Daha sonra ışık sızması testi yaptım fakat gün ışığında hiç belli olmuyor ışık sızması var mı yok mu komple siyah. Akşam hava kararınca tekrar denedim sol atta ve üsttü, çok çok az da olsa sağ üst koşeye yakın bir yerde var. Bu durumu sadece odanın ışığı kapalıyken siyah bir erkanda fark ederim. Benim için sorun değil :) Umarım sonradan artmaz. Renkler konusunda bir sorunum olmadı. Öncesinde yorumlar okumuştum sarılar hafif yeşile yakın diye okumasam fark etmezdim.
şöyle bir video buldum bunları uyguladım ve renklerde de sorun kalmadı. Nvidia kart kullanıyorum monitör kendi kendine g-sync açmış. Günlük kullanımda herhnangi bir sorun olur mu ki
hocam bende gigabyte monitör almak istiyorumda itopyadan sorun olur mu sizce itopyadn dolayı şikayetler varda

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
Adınıza çok sevindim benimkinde de sorun olmaz umarım. Muhtemelen pazartesi gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Melih
hocam bende gigabyte monitör almak istiyorumda itopyadan sorun olur mu sizce itopyadn dolayı şikayetler varda
Dostum ben itopyadan almadım. İtopyada taksitli fiyat 1600 e geliyordu aynı şekilde amazonda da taksitli fiyat 1600 dü. İade işlerinin kolay olmasından dolayı amazondan aldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Berk Hasan
Dostum ben itopyadan almadım. İtopyada taksitli fiyat 1600 e geliyordu aynı şekilde amazonda da taksitli fiyat 1600 dü. İade işlerinin kolay olmasından dolayı amazondan aldım.
itopya hariç bir yerdede bulamadım hocam g27f monitörü sadece orası satıyor uygun fiyata

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul

TyphoS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat Öner Özkul
Tekrardan selamlar arkadaşlar. Monitörüm geldi. Ölü pixel testi yaptım bir problem yok. Işık sızması mevcut ama rahatsız edecek seviyede değil çok düşük seviyede. Yaklaşık 1 saattir test ediyorum gayet memnunum çok hoş bir monitör tavsiye ederim. Kargoda çok çabuk geldi itopyadan yine memnun kaldım.

Top Bottom