Neler Yeni

İtopya iptal talebi onaylanır mı? (1GÜN SONRA İADE GERÇEKLEŞTİ)

NightStop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Egemen Evlimoğlu
Selamlar bugün bir sistem aldım ve yaklaşık 45 dakika sonra falan iptal talebi oluşturdum ancak hala iptal talebi inceleme aşamasında gözüküyor, sizce onaylanır mmı itopya'nın iptal kabul etmediği oldu mu?

sucukreizimiz

80+ Bronze
15 gün geçmese kim olursa olsun iade zorunludur kutuyu açsanız bile

NightStop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Egemen Evlimoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım, web sitelerinde üründe herhangi bir sorun bulunmuyorsa iade yapılmamaktadır vs diyor da (sistemler monteli kişiye özel gönderildiği için) O sebeple sordum

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Selamlar bugün bir sistem aldım ve yaklaşık 45 dakika sonra falan iptal talebi oluşturdum ancak hala iptal talebi inceleme aşamasında gözüküyor, sizce onaylanır mmı itopya'nın iptal kabul etmediği oldu mu?
iptal edilir 3 günde gelir iade hesabına para. ben de öyle olmuştu

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Anladım, web sitelerinde üründe herhangi bir sorun bulunmuyorsa iade yapılmamaktadır vs diyor da (sistemler monteli kişiye özel gönderildiği için) O sebeple sordum
Yok öyle bir şey her türlü iade edebilirsin. Olmadı he parçayı ayrı ayrı iade etmen gerekir bilmiyorum.

NightStop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Egemen Evlimoğlu
15 gün geçmese kim olursa olsun iade zorunludur kutuyu açsanız bile
Hocam sitelerinde "Montajı yapılmış sistemler kişiye özel hazırlandığından dolayı, ürünlerde bir sorun olmadığında iade/değişim yapılmamaktadır" bu şekilde yazıyor

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Kutuyu açsa bile bir sıkıntı yoksa 14 gün içinde rahatça iade edebilir. Ve İtopya öyle iade konusunda sıkıntı çıkaran bir yer değil.
iade konusunda çok büyük sıkıntı yaşadım itopyadan anca thh ile paramı aldım.

sucukreizimiz

80+ Bronze
Hocam sitelerinde "Montajı yapılmış sistemler kişiye özel hazırlandığından dolayı, ürünlerde bir sorun olmadığında iade/değişim yapılmamaktadır" bu şekilde yazıyor
öyle bir şey yok hocam onlar kendi kafalarına göre yasa kurmuş iade kabul etmezse tüketici haklarına başvurursun birde üstüne ceza öderler kafana takma sen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,109
Üyeler
164,616
Son üye
omer_sylmzo
Top Bottom