P puffle 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 601 Dahası Reaksiyon skoru 177 İsim Yusuf Erdoğan 12 Aralık 2020 #1 Da-Sistem 4 dün geldi montajladım fakat işlemci fanında kesinlikle bir sorun var garantiye nasıl göndereceğim ne yapmalıyım.
Da-Sistem 4 dün geldi montajladım fakat işlemci fanında kesinlikle bir sorun var garantiye nasıl göndereceğim ne yapmalıyım.
BandLedend 80+ Bronze Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 1,149 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 634 Konum Bongo Cat ın Uzay Gemisi İsim Kaan Sevinç İlgilendiği Kategoriler Ekran Kartı - Minecraft - Fortnite Discord Bandwitch#2635 12 Aralık 2020 #2 Sorun nedir
P puffle 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 601 Dahası Reaksiyon skoru 177 İsim Yusuf Erdoğan 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 İşlemci fanı, fan hızı fark etmeksizin tiz bir vuuu sesi veriyor. BandLedend yazmış: Sorun nedir Devamı için tıklayın...
İşlemci fanı, fan hızı fark etmeksizin tiz bir vuuu sesi veriyor. BandLedend yazmış: Sorun nedir Devamı için tıklayın...
Sunstorm 80+ Bronze Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1,379 Dahası Reaksiyon skoru 733 İsim Murat-K 12 Aralık 2020 #4 Servise gönderin ancak fan garantiye dahil değildir diyerek çamura yatabilirler bilginiz olsun...
P puffle 80+ Bronze Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 601 Dahası Reaksiyon skoru 177 İsim Yusuf Erdoğan 12 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Sunstorm yazmış: Servise gönderin ancak fan garantiye dahil değildir diyerek çamura yatabilirler bilginiz olsun... Devamı için tıklayın... Amd Servis mi? Yoksa İtopya mı? Tam anlayamadım.
Sunstorm yazmış: Servise gönderin ancak fan garantiye dahil değildir diyerek çamura yatabilirler bilginiz olsun... Devamı için tıklayın... Amd Servis mi? Yoksa İtopya mı? Tam anlayamadım.
Sunstorm 80+ Bronze Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1,379 Dahası Reaksiyon skoru 733 İsim Murat-K 12 Aralık 2020 #6 Hiç fark etmez ikiside çamura yatabilir... genelde bu tarz parçaları aksesuar kapsamında değerlendirip garanti hakkınızdan kaçınıyorlar tabi aslen aksesuarlar bile garanti kapsamındadır uğraşmak gerekebilir umarım sıkıntı çıkartmazlar.
Hiç fark etmez ikiside çamura yatabilir... genelde bu tarz parçaları aksesuar kapsamında değerlendirip garanti hakkınızdan kaçınıyorlar tabi aslen aksesuarlar bile garanti kapsamındadır uğraşmak gerekebilir umarım sıkıntı çıkartmazlar.