Neler Yeni

İtopya Jrokez Pro sistem alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
Başkanım sabret geçen sıvı soğutmalı 3070ti 20k dan satıldı.
Hocam o sistemi satın almak çok şans işiydi ya.. Muhtemelen 4-5 tane falan stoğu vardı onun, o kadar şanslı olamıyorum ben :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Geçen".
Şuan yok o. sistem alırken "Geçen" diye bir tabir kullanmak en saçma şey. O sistem satılırken Mazot 17'ydi. şuan 20. dolar aynı şekilde 14.20 civarıydı. şuan 14.70. ayrıca o sistemin stoğu sürekli açıldı. yüksek ihtimal stokları bitirdiler.
Tekrar tekrar stok açtılar mı o sisteme :oops::oops: Bunu duyduğuma üzüldüm cidden..

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam o sistemi satın almak çok şans işiydi ya.. Muhtemelen 4-5 tane falan stoğu vardı onun, o kadar şanslı olamıyorum ben :D

Tekrar tekrar stok açtılar mı o sisteme :oops::oops: Bunu duyduğuma üzüldüm cidden..
Evet. i5 11600k ve 5 5600X ile açıldı. ama o sistem extreme bir olaydı. piyasaya göre bu sistem kötü değil. alınabilir. bıkmışsanız özellikle almanızı tavsiye ederim. çünkü ülkede ne olacağı malesef belli olmuyor. Nebati en son, Tl en düşük değerleriNİ gördü dedi :D

biraz pahalı ve eksikleri var DerratiX hocamın dediği gibi eksikleride var
elle toplayıp eksiklerini düzeltmen daha mantıklı olur bence
Elle toplaması zor. İyi indirim beklemek lazım. ki arkadaşta bıkmış. bıkkınlık sistem toplamaktaki en büyük etkendir. iki üç oyun oynayıp eğleneceğiz diye, haftalarca strese giriyoruz. bana göre direkt alsın arkadaş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
Evet. i5 11600k ve 5 5600X ile açıldı. ama o sistem extreme bir olaydı. piyasaya göre bu sistem kötü değil. alınabilir. bıkmışsanız özellikle almanızı tavsiye ederim. çünkü ülkede ne olacağı malesef belli olmuyor. Nebati en son, TL en düşük değerleriNİ gördü dedi :D
Yani şu kampanyalar, fiyatların indi çıktı mevzusu falan insanı öyle arafta bırakıyor ki.. bi yanım diyor ulan 3 ay beklemişsin biraz daha bekle denk gelir bi şeyler, bi yanım da diyor ki al gitsin... ne yapacağımızı şaşırdık hep beraber :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yani şu kampanyalar, fiyatların indi çıktı mevzusu falan insanı öyle arafta bırakıyor ki.. bi yanım diyor ulan 3 ay beklemişsin biraz daha bekle denk gelir bi şeyler, bi yanım da diyor ki al gitsin... ne yapacağımızı şaşırdık hep beraber :D
Maksimum ne oynayacaksınız? her oyunu Ultrada oynama amacınız mı var? 4K-2k Gaming istiyor musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
Maksimum ne oynayacaksınız? her oyunu Ultrada oynama amacınız mı var? 4K-2k Gaming istiyor musunuz?
Ben öyle oyun delisi birisi değilim aslında.. İş icabı ekran kartına ihtiyacım olacak, daha çok ondan dolayı istiyorum. 4k olsun ultra olmasına gerek yok kafasındayım :)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ben öyle oyun delisi birisi değilim aslında.. İş icabı ekran kartına ihtiyacım olacak, daha çok ondan dolayı istiyorum. 4k olsun ultra olmasına gerek yok kafasındayım :)
O zaman bu sistem size yeter. yinede siz bir bakın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alper Selman
O zaman bu sistem size yeter. yinede siz bir bakın.
Valla açıkçası ben de yeter gibi düşünüyorum, fiyatın 19 bin olması içime bir taş oturtuyor nedense :D Şöyle bi 17 bin civarlarında olsa, ekleme yapıp bu parayı versem direkt alacağım da...

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Valla açıkçası ben de yeter gibi düşünüyorum, fiyatın 19 bin olması içime bir taş oturtuyor nedense :D Şöyle bi 17 bin civarlarında olsa, ekleme yapıp bu parayı versem direkt alacağım da...
Sistem genel olarak okay bence.
@f0ze Anakartı hakkında bir bilgim yok. sizin var mı acaba?
Bence anakartı iyiyse alınabilir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Anakart idare eder. 👍
Böyle çıkan sistemlerin yarısının H610'lu, diğer yarısının AM4 anakart ile çıkacağını hesaba katarsak.
Bence alınabilir gibi. Her oyunu oynatır zaten. üzecek bir sistem değil.

Top Bottom