Dikkat ederimAçarken videoya alırsan hiçbir sorun çıkmaz,hangi kargoyla yolluyorlarsa onu bir sor.Net kargo kötü diye biliyorum şuan.
Bende vericem de ilk kez Alicam sıkıntı çıksın istemiyorumBen daha önce almıştım itopyadan bir sorunla karşılamadım sorunsuz gelmişti bugün de 6600 siparişi verdim beklemedeyim.
Ustam sistemi 4560g ile mi alacaksın yoksa işlemciyi yükseltecek misin?Dikkat ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende vericem de ilk kez Alicam sıkıntı çıksın istemiyorum
5500 yapicam yada 5600Ustam sistemi 4560g ile mi alacaksın yoksa işlemciyi yükseltecek misin?
Nasıl tutanak tuturuluyor video çeksem kutuyu açarken öylede olyrmuKargocu getirdiğinde gitmemesini söyle ve önünde kasayı aç.Ezik çökük vs olursa tutanak tuttur kargocuya .
5500 yapicam yada 5600
Reis karşılar karşılar da çok işlemci gerektiren oyunlarda biraz kötü kalır god of War gibi oyunlarda yaniBen 4560g ile verdim siparişi ama şüphedeyim biraz da işlemci ekran kartını karşılar mı acaba sorun yaratır mı bana sence
Yapma ya tam da en çok en rahat oynamak istediğim oyundaReis karşılar karşılar da çok işlemci gerektiren oyunlarda biraz kötü kalır god of War gibi oyunlarda yani
En kötü sonradan işlemcini satıp değiştirirsin ama garantiden çıkabiliyor değiştirirsen tam bilmiyorum ama bı bak YouTube'dan istersen FPS değerine FSR özelliği ile fpsini arttirirsin çok sıkıntı etme kaliteyi de düşürurusun biraz halledersinYapma ya tam da en çok en rahat oynamak istediğim oyunda