Neler Yeni

🔥İndirim İtopya Karne Fırsatları Başladı...

Checkmate

80+ Silver
Klasik itopya (b)indirimlerine hazır olun ! 500TL lik mouse sadece 499TL (İNDİRİM MÜKEMMEL )

Keyfen

80+ Bronze
Okuduğunuzu anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım. Kimse para kazanmasınlar demiyor, kimse vergiler az demiyor, kimse ekonomi iyi demiyor. Siz kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Diyoruz ki normal olan fiyatlara bindirim yapıyorlar, sonra da normal fiyatın üstüne getirip indirim yaptık diyorlar. Bunu anlamak o kadar zor mu? Çok biliyorsanız örnek verin açıklayın diyorum, yapamıyorsunuz. Tutturmuşsunuz bir %10 gidiyorsunuz. Ve evet, devlet özellikle bu sahte indirimleri denetlemeli. Dediğimiz tek şey satıcılar geçiriyor. https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 Mesela bu ürün 4000'e satıyorlardı geçen. Zarar mı ediyorlardı, şimdi niye 5600 oldu? Çok biliyorsunuz madem yazın şu üründe ne kadar giderleri olduğunu, ne kadar kâr ettiklerini.
Yine bir örnek anakartlara tıklayıp ilk gelen ürünü Almanya'da arattım. https://www.itopya.com/gigabyte-b76...dr4-soket-1700-m2-hdmi-dp-matx-anakart_u23436 şu ürün Almanya'da 130 Euro. Yani vergisiydi, kargosuydu, satıcı kârıydı vs. her şey içinde 3300 liraya satılıp satan kâr edebiliyor. Ama itopya'da aynı ürün 4750 lira. Bu ve benzer durumdaki diğer ürünlerin Almanya'ya veya diğer ülkelere göre neredeyse %50 farkla satılması ne kurla ne de vergiyle açıklanabilir. Tekrar diyorum, hani ilk mesajınızda kur ve vergi diyorsunuz ya, yazın şu gibi giderler yüzünden bu ürün o kadar farklı fiyata satılıyor diye tamam haklısınız diyeyim.
merak etmeyin okuduğumu anlayacak kadar zekaya sahibim sizinde daha iyi anlayabilmeniz adına daha basit bir şekilde anlatmayı denicem
1. si firmalar % olarak fahiş fiyat ekliyorlar devlette kontrol etmiyor bu konuda mutabıkız
2. si firmalar 1000 tl den 1500 yapıp sonra 1100 tl ye çekip indirim gibi gösteriyor bu konuda mutabıkız
3. sü devletin serbest ekonomi modeli yüzünden bunlar yaşanıyor ve tetkik edebilecek insanlar yok kameralarda dümenden birileri çıkıp 2 fırın kontrol ediyor o kadar gerisi için hiç bir işlem yapılmıyor. kur konusundada şöyle bir şey söylemek istiyorum 2000 dolar alıp 100 dolarlık ürünü 110 dolara alsan fazla bişi oynamıyor %10 dimi göze batmaz o kadar ama sen örnek veriyorum 10000 tl alıp , 100 dolarlık ürüne 2400 tl yapıp sonra bundan kar yapabilmelerine yağmen %25 kar koyup 3000 tl ye satıp + kdv sini ekleyince 3540 tl ye sattığı zaman işte sıkıntı burada patlıyor, yurt dışında kar marjları düşük çünkü ülke ekonomileri bunu destekleyebiliyor rahatlıklarıda bundan geliyor zaten. stressiz bir halk para peşinde koşmaz kendi para birimini yemez düşün ki kocaman bir ülkenin para birimi altyapısız canlı bir zemine oturmamış bitcoin kadar stabil bir para değil, sanki binance delist etmiş gibi değer kaybediyor para. hepimizin sıkıntısı ortak inan ben seni anlıyorum ortak dertlerimiz var aynı şeyleri söylüyoruz seninle sadece düzgün iletişim kuramadığımıza inanıyorum.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,784
İsim
MehmedVII

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
R5 5600 Bu indirimde de gelmezse yeni fiyatından satın alıcam umarım gelir (itopya indirimlerinden hiç umudum yok ama)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hulk gerçek zaten
Atıyorum biryerde 3k ise itopya şuan 3400 e satıyordur indirim diyip 3100 e filan indirir yada aynı fiyatına satar boş indirim yani genelde

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
Atıyorum biryerde 3k ise itopya şuan 3400 e satıyordur indirim diyip 3100 e filan indirir yada aynı fiyatına satar boş indirim yani genelde
bekliyoruz işte napalım bekle türk genci bekle

ChristianSerratos

80+ Silver
R5 5600 Bu indirimde de gelmezse yeni fiyatından satın alıcam umarım gelir (itopya indirimlerinden hiç umudum yok ama)
Mesaj otomatik birleştirildi:

hulk gerçek zaten
bende onu bekliyorum

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
Nays ile n11den al geç, bu saatten sonra bir şeylerin indirime gireceği ümidine kapılma hocam. Ben para denkleştirip aldım çünkü sonra alamayacağız.
hocam şu nays olayını anlatır mısın kaç TL'ye denk geldi nays ile alınca ? @shookdiamond

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
M. Ali ARSLAN
dun, cok guvenilir bir kaynaktan, secim sonrası bilincli olarak, hedef olusturarak işten cıkarmalar yapmaya basladıklarını ogrendigim. eger dogruysa bu firma benim icin bitmistir.

taraf vermiyorum, hepimiz kardesiz, oncusu buncusu yaparak bizi ayrıstıramazlar, ne taraf icin bunu yaparlarsa yapsınlar, olası durum da bu tutum cok assagılıkca bi tutum. umarım ben hatalıyımdır.

Kami_kaze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ulaş Sunant
dun, cok guvenilir bir kaynaktan, secim sonrası bilincli olarak, hedef olusturarak işten cıkarmalar yapmaya basladıklarını ogrendigim. eger dogruysa bu firma benim icin bitmistir.

taraf vermiyorum, hepimiz kardesiz, oncusu buncusu yaparak bizi ayrıstıramazlar, ne taraf icin bunu yaparlarsa yapsınlar, olası durum da bu tutum cok assagılıkca bi tutum. umarım ben hatalıyımdır.
adamların kariyerde 3 tane, linkedin de 2 tane farklı farklı iş ilanı var, büyük sallıyorsun :)

Top Bottom