Biemorol154
80+
Kelime
Son düzenleme:
merak etmeyin okuduğumu anlayacak kadar zekaya sahibim sizinde daha iyi anlayabilmeniz adına daha basit bir şekilde anlatmayı denicemOkuduğunuzu anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım. Kimse para kazanmasınlar demiyor, kimse vergiler az demiyor, kimse ekonomi iyi demiyor. Siz kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. Diyoruz ki normal olan fiyatlara bindirim yapıyorlar, sonra da normal fiyatın üstüne getirip indirim yaptık diyorlar. Bunu anlamak o kadar zor mu? Çok biliyorsanız örnek verin açıklayın diyorum, yapamıyorsunuz. Tutturmuşsunuz bir %10 gidiyorsunuz. Ve evet, devlet özellikle bu sahte indirimleri denetlemeli. Dediğimiz tek şey satıcılar geçiriyor. https://www.itopya.com/gigabyte-238...ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 Mesela bu ürün 4000'e satıyorlardı geçen. Zarar mı ediyorlardı, şimdi niye 5600 oldu? Çok biliyorsunuz madem yazın şu üründe ne kadar giderleri olduğunu, ne kadar kâr ettiklerini.
Yine bir örnek anakartlara tıklayıp ilk gelen ürünü Almanya'da arattım. https://www.itopya.com/gigabyte-b76...dr4-soket-1700-m2-hdmi-dp-matx-anakart_u23436 şu ürün Almanya'da 130 Euro. Yani vergisiydi, kargosuydu, satıcı kârıydı vs. her şey içinde 3300 liraya satılıp satan kâr edebiliyor. Ama itopya'da aynı ürün 4750 lira. Bu ve benzer durumdaki diğer ürünlerin Almanya'ya veya diğer ülkelere göre neredeyse %50 farkla satılması ne kurla ne de vergiyle açıklanabilir. Tekrar diyorum, hani ilk mesajınızda kur ve vergi diyorsunuz ya, yazın şu gibi giderler yüzünden bu ürün o kadar farklı fiyata satılıyor diye tamam haklısınız diyeyim.
Bindirim zamanı!İtopya da Karne Fırsatları varmış 15 HAZİRAN 18:00 da bu dolar kuru ile pek zannetmiyorum ki bişey olsun ama işe yarar belki bişeyler olur
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Daha dur heleBindirim zamanı!
hulk gerçek zatenİtopya indirime inanan hulk a da inanır.
Atıyorum biryerde 3k ise itopya şuan 3400 e satıyordur indirim diyip 3100 e filan indirir yada aynı fiyatına satar boş indirim yani geneldeR5 5600 Bu indirimde de gelmezse yeni fiyatından satın alıcam umarım gelir (itopya indirimlerinden hiç umudum yok ama)
Mesaj otomatik birleştirildi:
hulk gerçek zaten
bekliyoruz işte napalım bekle türk genci bekleAtıyorum biryerde 3k ise itopya şuan 3400 e satıyordur indirim diyip 3100 e filan indirir yada aynı fiyatına satar boş indirim yani genelde
bende onu bekliyorumR5 5600 Bu indirimde de gelmezse yeni fiyatından satın alıcam umarım gelir (itopya indirimlerinden hiç umudum yok ama)
Mesaj otomatik birleştirildi:
hulk gerçek zaten
Nays ile n11den al geç, bu saatten sonra bir şeylerin indirime gireceği ümidine kapılma hocam. Ben para denkleştirip aldım çünkü sonra alamayacağız.bekliyoruz işte napalım bekle türk genci bekle
hocam şu nays olayını anlatır mısın kaç TL'ye denk geldi nays ile alınca ? @shookdiamondNays ile n11den al geç, bu saatten sonra bir şeylerin indirime gireceği ümidine kapılma hocam. Ben para denkleştirip aldım çünkü sonra alamayacağız.
adamların kariyerde 3 tane, linkedin de 2 tane farklı farklı iş ilanı var, büyük sallıyorsundun, cok guvenilir bir kaynaktan, secim sonrası bilincli olarak, hedef olusturarak işten cıkarmalar yapmaya basladıklarını ogrendigim. eger dogruysa bu firma benim icin bitmistir.
taraf vermiyorum, hepimiz kardesiz, oncusu buncusu yaparak bizi ayrıstıramazlar, ne taraf icin bunu yaparlarsa yapsınlar, olası durum da bu tutum cok assagılıkca bi tutum. umarım ben hatalıyımdır.