- En İyi Cevap
- 4
Her yeri aç ak akçeyi tek tek topla kaç lira tutuyormuş bak veya bana aynı fiyata RTX 2060 sistem at anti yorum yapıyorsan kaynaklarını da yazacaksın.Tam olarak nesi bu dolar kurunda iyi fiyat ?
Her yeri aç ak akçeyi tek tek topla kaç lira tutuyormuş bak veya bana aynı fiyata RTX 2060 sistem at anti yorum yapıyorsan kaynaklarını da yazacaksın.Tam olarak nesi bu dolar kurunda iyi fiyat ?
Lütfen tek tek toplayınca şu fiyata geliyora getirmeden düşünelim toplu sistem almanın avantajı zaten budur bütün teknoloji ürünlerinde tek tek toplamak daha maliyetlidir en basit örneği bir telefonun ekranı kırılınca telefonun yarısından çok para ödüyoruz bu telefonu alırken ben ucuza aldım tek tek parça toplasam bu telefon daha pahalı olurdu diye övünmüyorsak bunda da övünmenin bir mantığı yok.Bizim sistemlere alıştınız ondantek tek toplarsan 13K falan tutar sanırım.
11.5-12k'ya cikmiyorsa butce al gec.Arkadaşlar alınır mı alınmaz mı yav kafam çok karıştı arkadaşın dediği gibi de dolar yükseliyor napsak
Lütfen tek tek toplayınca şu fiyata geliyora getirmeden düşünelim toplu sistem almanın avantajı zaten budur bütün teknoloji ürünlerinde tek tek toplamak daha maliyetlidir en basit örneği bir telefonun ekranı kırılınca telefonun yarısından çok para ödüyoruz bu telefonu alırken ben ucuza aldım tek tek parça toplasam bu telefon daha pahalı olurdu diye övünmüyorsak bunda da övünmenin bir mantığı yok.Her yeri aç ak akçeyi tek tek topla kaç lira tutuyormuş bak veya bana aynı fiyata RTX 2060 sistem at anti yorum yapıyorsan kaynaklarını da yazacaksın.
bana dolar 15.5'ken cikan 2060'li bir sistem at o zaman. 13.5 iken bu fiyata vardi. 10500'e de ryzen 5 4500'lu vardi.Lütfen tek tek toplayınca şu fiyata geliyora getirmeden düşünelim toplu sistem almanın avantajı zaten budur bütün teknoloji ürünlerinde tek tek toplamak daha maliyetlidir en basit örneği bir telefonun ekranı kırılınca telefonun yarısından çok para ödüyoruz bu telefonu alırken ben ucuza aldım tek tek parça toplasam bu telefon daha pahalı olurdu diye övünmüyorsak bunda da övünmenin bir mantığı yok.
fiyat su anda diger sistemlere gore iyi alınabilir![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
sizce bu fiyata bu sistem böyle bir dolar kuru varken alınır mı malum dolar artıyor daha fazla beklemekte istemiyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Arkadaşım laf ebeliği yapıyorsun sonra da saygısızca övmenin mantığı yok diyorsun yani insan önce lafını sözünü bilmeli değil mi? sana diyorum ki bana daha ucuz veya aynı fiyatta aynı sınıf sistemin linkini at. Ayriyetten sistem kurulu olunca sistem parçalarının fiyatı DÜŞMEZ hatta sistemi kurdukları için çoğu yer montaj ücreti alır sadece ve sadece bir yayıncı sistemi insanlara sunuyorsa marka PR parası ile indirim yaptırtır bana işimi öğretme. Senden link bekliyorum.Lütfen tek tek toplayınca şu fiyata geliyora getirmeden düşünelim toplu sistem almanın avantajı zaten budur bütün teknoloji ürünlerinde tek tek toplamak daha maliyetlidir en basit örneği bir telefonun ekranı kırılınca telefonun yarısından çok para ödüyoruz bu telefonu alırken ben ucuza aldım tek tek parça toplasam bu telefon daha pahalı olurdu diye övünmüyorsak bunda da övünmenin bir mantığı yok.
ben baktım akakçeden tek tek hatta küsüratları yazmadım toplam 12.800 hacı abiHer yeri aç ak akçeyi tek tek topla kaç lira tutuyormuş bak veya bana aynı fiyata RTX 2060 sistem at anti yorum yapıyorsan kaynaklarını da yazacaksın.
11.5 a belki çıkabilirim biraz daha beklemeli miyim sizce11.5-12k'ya cikmiyorsa butce al gec.
bence yeni sistemi bekleyin. DA-ARŞİVİ yakında çıkacak![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
sizce bu fiyata bu sistem böyle bir dolar kuru varken alınır mı malum dolar artıyor daha fazla beklemekte istemiyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.