Bu modartın sistemleri ne zaman takip ettiysem hep hüsran.
Hele hele Kasım ayında o kadar indirimli parça varken bu arkadaş sistem yapacak diye bekledik, bekledik, bekledik, biz bekledikçe o tekrar tekrar erteledi, en sonunda da yanlış hatırlamıyorsam 13 bin liraya r3600 + 3060 lı saçma sapan bir sistem yaptı. Sistem ilk çıkacak dediğinde o fiyata 3060ti+5600x li sistemler oluyordu.
Bunun yüzünden o ara 11.11 den, amazondan bir dünya indirimi kaçırdık, sonra sinirlenip ocak ayında kasamı tek tek kendim topladım. Bu yukarıda yazdığım sistemi 13e verirken vok-friday gibi on numara sistemi 13000e vermişlerdi. (5600x + gigabyte 3060ti+nzxt sıvı soğutma)
Hele hele bir defasında hiç unutmuyorum, sistemi 2. - 3. erteleyişinden birinde sistem şu saatte olacak dedi, heyecanla akşama kadar bekledik, saat geldi, herkes f5e başladı, kart limitini ayarladı, tekrar tekrar f5 ve ortada sistem yok. Buradan birbirimize soruyorduk, kimse sistemi göremedi, 10-15 dakika uğraştık, tekrar tekrar f5 yaptık. 10-15dk sonra pişkin pişkin itopya ile telefonda görüşmüş de, son dakikada stok olmadığını fark etmişler de vs.. diye yalanlarla sistemi tekrar erteledi. Hatta yanlış hatırlamıyorsam ertelendi diye video bile yapmadı, video yorumlarından mı, community kısmından mı ne yazmıştı.
Bu kadar yazmamın sebebi, yeni gelen arkadaşlar bu arkadaşı tanısın diye. Gerçekten işini hakkıyla yapan Abdullah hocamız, VOK hocamız gibi kişiler var, bir de böyle ekmeğinin peşinde, takipçilerine saygısı olmayan arkadaşlar var.
Bilginiz olsun.