Neler Yeni

Yurtdışı İphone 13 IMEI kayıt

hocam ben sana bir soru sorabilir miyim
tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin demenize göre Sim kart slotlarındaki kullanım yılbaşında yenilenmiyor mu hocam şimdi ? Ben de 15 yurt dışı alıp senede 8 ay kullanıp 4 ay başka cihazla idare edecektim
yok hayır uzatma işlemleri yapılıyor uzaktan 4 ay sonra yılbaşına kadar kullanıyorsun tekreardan yenilewniyor cihazınç serverlar bugun acıldı e sim kullanmayın yoksa uzatamazsınız

tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hayır uzatma işlemleri yapılıyor uzaktan 4 ay sonra yılbaşına kadar kullanıyorsun tekreardan yenilewniyor cihazınç serverlar bugun acıldı e sim kullanmayın yoksa uzatamazsınız
çift fiziki sim ile ile 8 ay kullanıp 4 ay yatınca bunu böyle toplam 3 yıl yapınca telefon kayıta gerek kalmadan kullanılabiliyormuş doğru mu acaba

ozmn ben gidip apple 13 pro max alsam kendi hattımı taktıktan sonra 3 yıl olacak dimi yoksa daha önce 1 yıl kullanan kişinin üzerine 2 yıl ekleyerek mı olur + türkiye garantili s23 almak daha mı mantıklı
15 altı modeller toplama cihaz sakın alma düz 15 al

ozmn ben gidip apple 13 pro max alsam kendi hattımı taktıktan sonra 3 yıl olacak dimi yoksa daha önce 1 yıl kullanan kişinin üzerine 2 yıl ekleyerek mı olur + türkiye garantili s23 almak daha mı mantıklı
mantıksız sever kaydı yapılmış s23u yada tr s23 al

Benim telefonum iphone 14 promax Yurt dışı çift fiziki simli olandan 2 hattımda kullanıma kapandı nasıl uzattırabilirim yardımcı olur musunuz

Geri