geçici imei iphone 13 güncellleme

softnex

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
71
yurt dışı iphone 13 gelicek 8 ay kullanıma acık olucak bi telefoncu ile görüştüm 12 ay 600 tl dedi geçici kayıt imei yani fakat duyduguma gore bunlar güncelleme almıyormuş bu şekilde kullanırsak falan cihazın yazılımına girildiği için doğru mu ?

8 ay açık olması e-sim ve normal sim olmasından dolayı e-sim kullanmıyorsan 4 ay açık kalıyor. iphone a geçiçi kayıt yapılmıyor

allah bilir hayatlarında iphona a hiç imeı atmamışlardır android fiyatını söylemişlerdir.
dostum herkes var diyor geçici imei sen nerden cıkardın anlamadım telefon iphone dedim valla öyle dediler güvenemedim bende

iPhone alıyorsun madem git kaydını yaptır bi zahmet. Boşu boşuna yazılımına girmesinler.

dostum herkes var diyor geçici imei sen nerden cıkardın anlamadım telefon iphone dedim valla öyle dediler güvenemedim bende
Yok hocam iPhone telefonlara geçimi imei, kaçak imei vs atılmıyor araştırmadan herkes var diyor demeyin önce bi kendiniz bakın

Yok hocam iPhone telefonlara geçimi imei, kaçak imei vs atılmıyor araştırmadan herkes var diyor demeyin önce bi kendiniz bakın
evet bence de bende güvenmedim iphone 12 tr cihazı almaya karar verdim sanırım en saglıklısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,138
Üyeler
185,032
Son üye
hochoku_
Geri