- Bütçe
- 25000
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
sıvı soğutmaya aşırı gerek yok işlemci yükte 80 derece civarı gezer muhtemelen güzel bir kule tipi soğutucuyla 70in altına rahatlıkla düşürülebilirbu pc alınır mı sıvı sogutmasız sorun olmaz mı yükseltmede sıvı sogutma eklenmemişITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Wraith prismin o işlemciyi o kadar dizginleyebileceğini düşünmüyorum bence kasayla birlikte iyi bir kule tipi soğutucusu şart.sıvı soğutmaya aşırı gerek yok işlemci yükte 80 derece civarı gezer muhtemelen güzel bir kule tipi soğutucuyla 70in altına rahatlıkla düşürülebilir
Düşünmesen ne olur 75 derecenin üstüne çıkmıyor 60 70 arası yükte geziyor genellikleWraith prismin o işlemciyi o kadar dizginleyebileceğini düşünmüyorum bence kasayla birlikte iyi bir kule tipi soğutucusu şart.
Tek tek toplama ile en düşük 29488 TL oluyor güzel fiyata koymuşlarbu pc alınır mı sıvı sogutmasız sorun olmaz mı yükseltmede sıvı sogutma eklenmemişITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Dostum aynı şeyden bahsediyoruz fakat wraith prism ile o işlemci yük altında 80 dereceleri görür.Düşünmesen ne olur 75 derecenin üstüne çıkmıyor 60 70 arası yükte geziyor genellikle
güzel bir kule tipi dedim bunu al demedim se 224 le veya artic duo espor fanları 70 in üstüne çıkartmaz kolay kolay
İşte aynı şeyden bahsetmiyoruz 80 görür diyorsun tamamen atmadan ibaretDostum aynı şeyden bahsediyoruz fakat wraith prism ile o işlemci yük altında 80 dereceleri görür.
Tamam dostum öyle olsun. Bu yine de stock soğutucunun işlemciyi dizginleyemediği gerçeğini değiştirmez.İşte aynı şeyden bahsetmiyoruz 80 görür diyorsun tamamen atmadan ibaret