itopya km flash sistem 3080 li 26k

sıvı soğutmaya aşırı gerek yok işlemci yükte 80 derece civarı gezer muhtemelen güzel bir kule tipi soğutucuyla 70in altına rahatlıkla düşürülebilir
Wraith prismin o işlemciyi o kadar dizginleyebileceğini düşünmüyorum bence kasayla birlikte iyi bir kule tipi soğutucusu şart.

Wraith prismin o işlemciyi o kadar dizginleyebileceğini düşünmüyorum bence kasayla birlikte iyi bir kule tipi soğutucusu şart.
Düşünmesen ne olur 75 derecenin üstüne çıkmıyor 60 70 arası yükte geziyor genellikle
güzel bir kule tipi dedim bunu al demedim se 224 le veya artic duo espor fanları 70 in üstüne çıkartmaz kolay kolay

Son düzenleme:
Düşünmesen ne olur 75 derecenin üstüne çıkmıyor 60 70 arası yükte geziyor genellikle
güzel bir kule tipi dedim bunu al demedim se 224 le veya artic duo espor fanları 70 in üstüne çıkartmaz kolay kolay
Dostum aynı şeyden bahsediyoruz fakat wraith prism ile o işlemci yük altında 80 dereceleri görür.

Dostum aynı şeyden bahsediyoruz fakat wraith prism ile o işlemci yük altında 80 dereceleri görür.
İşte aynı şeyden bahsetmiyoruz 80 görür diyorsun tamamen atmadan ibaret

İşte aynı şeyden bahsetmiyoruz 80 görür diyorsun tamamen atmadan ibaret
Tamam dostum öyle olsun. Bu yine de stock soğutucunun işlemciyi dizginleyemediği gerçeğini değiştirmez.

peki alınır mı ? yanına hangi sıvı soğutma iyi gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri