Neler Yeni

İTOPYA KREDİ KARTI TAKSİT YAPMA

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mustafa VURAL
Merhaba arkadaşlar,
İtopyadan sistem alacağım bunun için ziraat bankasından kredi kartı hesabı açtırdım ödeme ekranında kartımın bilgilerini doğru girmeme rağmen ziraat bankasına ait taksit seçeneklerini görmek yerine maximum seçenekleri görünüyor ve taksit seçenekleri bile yok sadece tek çekim görünüyor bu sorun neyden kaynaklanıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Hiuysll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Halil İbrahim Uysal
Merhaba arkadaşlar,
İtopyadan sistem alacağım bunun için ziraat bankasından kredi kartı hesabı açtırdım ödeme ekranında kartımın bilgilerini doğru girmeme rağmen ziraat bankasına ait taksit seçeneklerini görmek yerine maximum seçenekleri görünüyor ve taksit seçenekleri bile yok sadece tek çekim görünüyor bu sorun neyden kaynaklanıyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
Kredi kartı hesabı derken neyi kast ettin hocam ? Anlayamadım. Nakit avans hesabı gibi bir şeyse o hesaba bağlı kartın bilgilerini yazarsan sadece tek çekim gösterir. O avans hesaptan taksitli nakit çekmen lazım önce. Direkt kredi kartı çıkarttıysan sorunu bilmiyorum İtopya ile iletişime geçmelisin veya bankayla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mustafa VURAL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bank kart mı aldın ziraat kart mı
Bankkart Gold verdiler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende ayni sorunu yaşıyorum çözebildin mi acaba
İptal ettirdim hocam ya hiç uğraşamam Akbank açıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kredi kartı hesabı derken neyi kast ettin hocam ? Anlayamadım. Nakit avans hesabı gibi bir şeyse o hesaba bağlı kartın bilgilerini yazarsan sadece tek çekim gösterir. O avans hesaptan taksitli nakit çekmen lazım önce. Direkt kredi kartı çıkarttıysan sorunu bilmiyorum İtopya ile iletişime geçmelisin veya bankayla.
Hocam bildiğiniz kredi kartı işte bi banka kartı bide kredi kartı olur ya bende ki ikisi dahil bir karttı Bankkart Gold

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,382
Üyeler
159,614
Son üye
muratkontas41
Top Bottom