Neler Yeni

İtopya kulaklık iade

Murathann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murathan
2 gün önce kulaklık aldım 1 kere kullandım o kadar jelatini bile duruyor gitsem itopyaya elden, başka kulaklık ile değişim istesem ederler mi ?

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
14 gün geçmeyen ürünlerde kullanıcı herhangibi bir şart göstermeden Ürünü değiştirebilir.
Ürün Kulağıma oturmadı deyin iade edin.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
2 gün önce kulaklık aldım 1 kere kullandım o kadar jelatini bile duruyor gitsem itopyaya elden, başka kulaklık ile değişim istesem ederler mi ?
Mağazasına gidip değiştirmek istediğinizde başka bir kulaklıkla değiştirebilirler evet. Ayrıca 14 günü geçmediği için iade hakkınız bulunuyor.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Her üründe 14 gün direk iade hakkı yok hocam.Kişisel ürünlerde öyle bir şey yok.Şirketin politikasına kalmış durum.Gidip konuşmalısınız.Ürün değişimi yapma ihtimalleri yüksek ama para iadesi sanmıyorum çünkü kulaklıkta kişisel ürüne giriyor bildiğim kadarıyla

Murathann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murathan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her üründe 14 gün direk iade hakkı yok hocam.Kişisel ürünlerde öyle bir şey yok.Şirketin politikasına kalmış durum.Gidip konuşmalısınız.Ürün değişimi yapma ihtimalleri yüksek ama para iadesi sanmıyorum çünkü kulaklıkta kişisel ürüne giriyor bildiğim kadarıyla
2 gün oldu alalı değişicem yaptırıcam ?

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
kanka benim arkadaş itopyadan indirimden corsair kulaklık aldı 2 gün sonra sen kalitesini beğenmediği için iade etmek istedi itopyaya yazmış,
aramış adamlar kulaklık kişisel hijyen ürünü olduğu için iade alamıyoruz , bi sıkıntı varsa garantiye gönderebilirsiniz demişler. sende bi şansını dene jelatinleri üstünde filan de

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Aynen şu dönemde hijyenik ürün vs saçmalıklarıyla almıyorlar iade.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
2 gün oldu alalı değişicem yaptırıcam ?
Hocam kısa bi süre müşteri hizmetlerinde çalıştım.Bize özellikle kulaklığın kişisel ürüne girdiği için iadesini almayın demişlerdi ama gidip bi şansınızı deneyin dediğim gibi firmadan firmaya değişiklik olabilir

Hocam kısa bi süre müşteri hizmetlerinde çalıştım.Bize özellikle kulaklığın kişisel ürüne girdiği için iadesini almayın demişlerdi ama gidip bi şansınızı deneyin dediğim gibi firmadan firmaya değişiklik olabilir
İşte bu yüzden amazon ne olsa adam koşulsuz şartsız iade alıyor seviyorum bu firmayı ne alsam ordan alıyoru

Murathann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Murathan
Öyle bir şey yok. 14 gün boyunca yasal hakkı var.
hocam zaten alalı 2 gün oldu kualklığın jelatini bile duruyor 1 kere kafama denedim o kadar zaten iade de değil değişim olucak başka kulaklıkta umarım yaparlar.

Top Bottom