Mağazasına gidip değiştirmek istediğinizde başka bir kulaklıkla değiştirebilirler evet. Ayrıca 14 günü geçmediği için iade hakkınız bulunuyor.2 gün önce kulaklık aldım 1 kere kullandım o kadar jelatini bile duruyor gitsem itopyaya elden, başka kulaklık ile değişim istesem ederler mi ?
yok değişim yapıcam korona dönemi falan için yapmıyor olabilirler mi ?Mağazasına gidip değiştirmek istediğinizde başka bir kulaklıkla değiştirebilirler evet. Ayrıca 14 günü geçmediği için iade hakkınız bulunuyor.
Ama kulaklık kişisel ürün olduğu için almıyorlar diye biliyorum ama denesin14 gün geçmeyen ürünlerde kullanıcı herhangibi bir şart göstermeden Ürünü değiştirebilir.
Ürün Kulağıma oturmadı deyin iade edin.
2 gün oldu alalı değişicem yaptırıcam ?Her üründe 14 gün direk iade hakkı yok hocam.Kişisel ürünlerde öyle bir şey yok.Şirketin politikasına kalmış durum.Gidip konuşmalısınız.Ürün değişimi yapma ihtimalleri yüksek ama para iadesi sanmıyorum çünkü kulaklıkta kişisel ürüne giriyor bildiğim kadarıyla
Hocam kısa bi süre müşteri hizmetlerinde çalıştım.Bize özellikle kulaklığın kişisel ürüne girdiği için iadesini almayın demişlerdi ama gidip bi şansınızı deneyin dediğim gibi firmadan firmaya değişiklik olabilir2 gün oldu alalı değişicem yaptırıcam ?
İşte bu yüzden amazon ne olsa adam koşulsuz şartsız iade alıyor seviyorum bu firmayı ne alsam ordan alıyoruHocam kısa bi süre müşteri hizmetlerinde çalıştım.Bize özellikle kulaklığın kişisel ürüne girdiği için iadesini almayın demişlerdi ama gidip bi şansınızı deneyin dediğim gibi firmadan firmaya değişiklik olabilir
Öyle bir şey yok. 14 gün boyunca yasal hakkı var.Ama kulaklık kişisel ürün olduğu için almıyorlar diye biliyorum ama denesin
hocam zaten alalı 2 gün oldu kualklığın jelatini bile duruyor 1 kere kafama denedim o kadar zaten iade de değil değişim olucak başka kulaklıkta umarım yaparlar.Öyle bir şey yok. 14 gün boyunca yasal hakkı var.