mağazadan sipariş geçince bir gün sonra alabilirsiniz diyolar aynı gün vermiyolarMerhaba arkadaşlar, salı günü İtopya Beylikdüzü şubesinden sistem alacağım. Bu sistemin montaj süresi kaç saat sürer veya bir gün verip o gün gelin mi derler?
Alalı 1 ay olmadı benim. Montaj yoğunluğu var dediler 1 hafta sonra teslim ettiler bana.Merhaba arkadaşlar, salı günü İtopya Beylikdüzü şubesinden sistem alacağım. Bu sistemin montaj süresi kaç saat sürer veya bir gün verip o gün gelin mi derler?
Vay be, o kadar sürüyor mu?Alalı 1 ay olmadı benim. Montaj yoğunluğu var dediler 1 hafta sonra teslim ettiler bana.
Toplama almaya çalışsam haklısınız fakat hazır sistemleri indirimli oluyor ve ekim kampanyasındanda yararlanıyorum yoksa almam zaten.Mağazaya gidince kol dalak böbrek bacak giriyor zaten,
Vatan'a git mağazadan alacaksan hem taksit hem saatinde montaj.
Beylikdüzü vatan ile itopya arası 2km falan.
Eyvallah ben mağazaya gidince kendiniz toplayacaksınız sandım sistem hangisi? Link atabilir misiniz?Toplama almaya çalışsam haklısınız fakat hazır sistemleri indirimli oluyor ve ekim kampanyasındanda yararlanıyorum yoksa almam zaten.
Eyvallah ben mağazaya gidince kendiniz toplayacaksınız sandım sistem hangisi? Link atabilir misiniz?