Neler Yeni

İTOPYA MÜŞTERİ HİZMETİNİN ÜSLUPU !

The Semih

80+ Gold
Müşteri hizmetine kargo hakkında birkaç soru sordum, hangi firmayla çalıştıklarını felan belirtmemişler sitede, ürünün 3 gündür faturası kesilmemiş onuda sordum, diyor ki daha sıranız gelmemiş sıranız geldiği zaman size bilgilendirme yapılacaktır 5-7 gün arasıdır kargo süresi dedi . Ürünü amazondan alsaydım 12 saatte kapıdaydı 500 TL ucuza gelsin diye bu siteyi tercih ettim, Bana diyor ki başka müşterilerim bekliyor hattı tıkamayın başka sorunuz varmı ? bu nasıl bir üslup. İade talebi oluşturun dedim sinirlenip, Web sitesinden girip oluşturabilirsin dedi, İlk kez bu İTOPYA'dan alışveriş yaptım ve deneyim bu, Kişisel verilerin koruma kapsamı dahilince hesabımı kalıcı kaldırma talebi atıp uzaklaşacağım bu siteden.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,329
İsim
uwu
işte bu yüzden amazon dan alınmalı gerçi 500tl fark az değil ama adam yerine koymuyor diğerleri genelde

vladvlad

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
vladimiz putin
Müşteri hizmetine kargo hakkında birkaç soru sordum, hangi firmayla çalıştıklarını felan belirtmemişler sitede, ürünün 3 gündür faturası kesilmemiş onuda sordum, diyor ki daha sıranız gelmemiş sıranız geldiği zaman size bilgilendirme yapılacaktır 5-7 gün arasıdır kargo süresi dedi . Ürünü amazondan alsaydım 12 saatte kapıdaydı 500 TL ucuza gelsin diye bu siteyi tercih ettim, Bana diyor ki başka müşterilerim bekliyor hattı tıkamayın başka sorunuz varmı ? bu nasıl bir üslup. İade talebi oluşturun dedim sinirlenip, Web sitesinden girip oluşturabilirsin dedi, İlk kez bu İTOPYA'dan alışveriş yaptım ve deneyim bu, Kişisel verilerin koruma kapsamı dahilince hesabımı kalıcı kaldırma talebi atıp uzaklaşacağım bu siteden.
Bende sirf itopya ile ugrasmamak icin 600 tl fazla verip amazondan aldim bir urunu.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işte bu yüzden amazon dan alınmalı gerçi 500tl fark az değil ama adam yerine koymuyor diğerleri genelde
Amazondan şaşmazdım, en hızlı kargoyu amazon sağlıyor benim bölgeme, Kampanyadan dolayı itopya tercih ettim de böyle rezillik görmedim paramla rezil olcağıma gider 2K fazla veririm.

Alyx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Murat
Sırf bu sebeplerden dolayı itopya'dan alışveriş yapmıyorum. 3 5 kuruş fazla veririm dahs iyi hizmet alırım. İnsan yerine koyulmuyoruz aldıkları paraya bakıyor hepsi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,879
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom