Neler Yeni

İtopya Müşteri Hizmetlerinin Ulaşılmaz Olması ve Yetersizliği

zorrofps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil Erdem Özsoy
Buradaki rezillik itopya'nın değil tamamen senin rezilliğindir. biraz fikir yüretebilseydin itopya'dan tahmini süreye bakabiliridin sen uğraşma diye ben ayağına getireyim.
Alıntıyı görüntüle
olayın hala merkezine değil dışına yöneliyorsunuz. Benim aslında anlatmak istediğim gelme süresi değil, müşteri hizmetlerinin yetersizliği ve ulaşamamam.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Emre
Müşteri hizmetlerini arayıp siparişi kendim gidip mağazadan alsam olur mu diye soruyorum, artık öyle bir şey yapamıyoruz en başında eve teslim seçtiğiniz için diyor. Böyle olacağını bilsem tabi ki onu seçerdim :) Bir de e-faturamı kaydetmek istediğimde siparişinizin faturası oluşturulmaktadır yazısıyla karşılaşıyorum
Ayrıca burada tam olarak müşteri hizmetlerin yetersizliği nedir? Adamlar düzgüncene cevap vermişler toplanıp eve getirilmesi için sipariş vermişsiniz. sonradan ben gelip alabilirim diyorsunuz? Kusura bakmada burada hata senin sipariş vermeden önce kaç gün içinde kargoya verilir gibi cevaplara baksaydın ona göre yol izleyebilirdin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

olayın hala merkezine değil dışına yöneliyorsunuz. Benim aslında anlatmak istediğim gelme süresi değil, müşteri hizmetlerinin yetersizliği ve ulaşamamam.
O fatura muhabbetinde ise böyle yapan siteler var. X bi firmadan monitör aldığım zaman kargoya verilirken faturam yüklendi siteye. Bu gayet normal bir şey ayrıca bence bunun cevabıda itopyanın sıkça sorulan sorularda'da vardır.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,469
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Salı günü sabah 10-11 gibi itopyadan işlemci, ssd, ram değiştirdiğim ve işlemciye sıvı soğutucu eklediğim bir hazır sistem aldım. O gün sisteme baktığımda siparişiniz hazırlanıyor yazısı yazıyordu. O gün sipariş verdiğim için gayet normal karşıladım. Fakat perşembe olmasına rağmen hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp siparişi kendim gidip mağazadan alsam olur mu diye soruyorum, artık öyle bir şey yapamıyoruz en başında eve teslim seçtiğiniz için diyor. Böyle olacağını bilsem tabi ki onu seçerdim :) Bir de e-faturamı kaydetmek istediğimde siparişinizin faturası oluşturulmaktadır yazısıyla karşılaşıyorum, nedenini bilen var mıdır?
adamlar sıraya alıyor kanka bi tek hazır sistem alan sen değilsin gençerde bi ara millet 2-3 hafta bekledi.

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
müşteri hizmetlerinin yetersiliğini göremedim ben mesajda yuanlışmı var acaba ürünün gelmeden faturası gelmez zaten

zorrofps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil Erdem Özsoy
Ayrıca burada tam olarak müşteri hizmetlerin yetersizliği nedir? Adamlar düzgüncene cevap vermişler toplanıp eve getirilmesi için sipariş vermişsiniz. sonradan ben gelip alabilirim diyorsunuz? Kusura bakmada burada hata senin sipariş vermeden önce kaç gün içinde kargoya verilir gibi cevaplara baksaydın ona göre yol izleyebilirdin.
dostum zaten baktım süre üzerinde durmuyorum, müşteri hizmetlerinin bunu demesi üstüne forumlara biraz daha baktım kimisi benim 2 haftada geldi vs. yazmış. Böyle bir durumla karşılaşır mıyım onu öğrenmek istedim. Ayrıca müşteri hizmetlerinin verdiği cevap da değil sorun, aşırı zor şekilde ulaşılmaları.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Emre
''Salı günü sabah 10-11 gibi itopyadan işlemci, ssd, ram değiştirdiğim ve işlemciye sıvı soğutucu eklediğim bir hazır sistem aldım. O gün sisteme baktığımda siparişiniz hazırlanıyor yazısı yazıyordu. O gün sipariş verdiğim için gayet normal karşıladım. Fakat perşembe olmasına rağmen hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyor.'' sence burada yazdığın müşteri hizmetleri ile ne alakası var??????

zorrofps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil Erdem Özsoy
''Salı günü sabah 10-11 gibi itopyadan işlemci, ssd, ram değiştirdiğim ve işlemciye sıvı soğutucu eklediğim bir hazır sistem aldım. O gün sisteme baktığımda siparişiniz hazırlanıyor yazısı yazıyordu. O gün sipariş verdiğim için gayet normal karşıladım. Fakat perşembe olmasına rağmen hala siparişiniz hazırlanıyor yazıyor.'' sence burada yazdığın müşteri hizmetleri ile ne alakası var??????
burda öğrenmek istediğimi ben zaten öğrendim. Başlıkta müşteri hizmetlerinden bahsetmek istemiştim.

O fatura muhabbetinde ise böyle yapan siteler var. X bi firmadan monitör aldığım zaman kargoya verilirken faturam yüklendi siteye. Bu gayet normal bir şey ayrıca bence bunun cevabıda itopyanın sıkça sorulan sorularda'da vardır.
eyvallah teşekkür ederim.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Emre
dostum zaten baktım süre üzerinde durmuyorum, müşteri hizmetlerinin bunu demesi üstüne forumlara biraz daha baktım kimisi benim 2 haftada geldi vs. yazmış. Böyle bir durumla karşılaşır mıyım onu öğrenmek istedim. Ayrıca müşteri hizmetlerinin verdiği cevap da değil sorun, aşırı zor şekilde ulaşılmaları.
1733389065126.png

Burada senin zaten müşteri hizmetlerini bile aramana bile gerek yoktu bak burada cevap var. Yoğun Dönemler ve kampanya dönemleri dışında tavsiye sistemler 1-5 Gün diyor. Kasım ayından çıktık hazır sistemler havada uçuştu bazıları fasa fiso olsa'da buradan çıkarım yapabileceğini düşünürdüm. Yani şahsen ben öyle yapardım. En azından ben 5 gün beklerdim öyle arardım. Ancak sana'da hak veriyorum yeni sistem heyecanlısın hemen eline ulaşsın diye hızlandırma yapmaya ve bilgiler almaya çalışıyorsun.

Geç Olsun Güç olmasın dostum, sorun çıkmadan günün sonunda sistemin eline ulaşsın yeterli. Hayırlı olsun bu arada

zorrofps

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Halil Erdem Özsoy
burda öğrenmek istediğimi ben zaten öğrendim. Başlıkta müşteri hizmetlerinden bahsetmek istemiştim.

eyvallah teşekkür ederim
Alıntıyı görüntüle
Burada senin zaten müşteri hizmetlerini bile aramana bile gerek yoktu bak burada cevap var. Yoğun Dönemler ve kampanya dönemleri dışında tavsiye sistemler 1-5 Gün diyor. Kasım ayından çıktık hazır sistemler havada uçuştu bazıları fasa fiso olsa'da buradan çıkarım yapabileceğini düşünürdüm. Yani şahsen ben öyle yapardım. En azından ben 5 gün beklerdim öyle arardım. Ancak sana'da hak veriyorum yeni sistem heyecanlısın hemen eline ulaşsın diye hızlandırma yapmaya ve bilgiler almaya çalışıyorsun.

Geç Olsun Güç olmasın dostum, sorun çıkmadan günün sonunda sistemin eline ulaşsın yeterli. Hayırlı olsun bu arada
evet dostum senin dediğin gibi biraz heyecan var ilginiz için teşekkür ederim herkese nasip olur inşallah

Top Bottom