Hızlı mı ? Bak bunu gören gözler kör olucakİncehesap hem güvenli hem sağlam geliyor hemde hızlı![]()
İtopyadan 19/06/2020 tarihinde pc sipariş ettim şuan tarih 10/07/2020 pc hala gelmedi müşteri hizmetleride ups kargoda sipariş hakkında bir bilgi vermiyor itopyadan bilgisayar almayınArkadaşlar bu itopya ömrümde alışveriş yaptığım en kötü en memnuniyetsiz internet sitesi.
İlk ramleri sipariş verdim arkasından başka ürünlerimi başka sitelerden sipariş verdim hepsi geldi.
ama itopyadan verdiğim sipariş daha kargoya bile verilmedi iptal de edemiyorum müşteri hizmetlerinde sırada 70 kişi var napıcam ben ?
Millete sponsor oluyolar youtber lara vs ama müşteri memnuniyeti 0 yani tam dolandırıcı tipine büründüler arıyosun ulasamıyosun mail atıyosun donmuyolar
Şu dönemde normal, bilinen mağazalar daha sıkışık durumda. İtopya işini güzel yaparsa çok güzel yapıyor, kötü yaparsada çok kötü yapıyor çözemedim ben.
İtopyadan 19/06/2020 tarihinde PC sipariş ettim şuan tarih 10/07/2020 PC hala gelmedi müşteri hizmetleride ups kargoda sipariş hakkında bir bilgi vermiyor itopyadan bilgisayar almayın
Onu bilmem ama zaten ben gidip alamam adanada yaşıyorumAdamların ortası yok dediğin gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gidip alsak?
Peki itopyanin mağazasına gidip alan var mı yardımcı olacak yine sorun çıkar mı
Burda lafım YouTuberlara değil ilgi görünce bozulan firmalara.Bence onları bu hale getiren bazı YouTuberlar sponsor gösterip ürün satışa sunuyorlar ilgi arttıkça bir yerde çocuk gibi şımarıyorlar ondan böyle oluyor.
Yani elden almanın rahatlığı var, ama ne zaman mağazaya gitsem ruhsuz çalışanlar ve boş boş bakan robot gibi tipler var, artıdan mağazanın havası da berbat. Belki sadece bana göredir ama girdiğimde hemen çıkma isteği geliyor.