OCAK AYIN"DA İTOPYA üzerinden KİNG 7 sistemi sipariş etmiştim sipariş ettikten 2 gün sonra ürün kargoya verilmişti ve ve tam 1 hafta sonra Gaziantepe geldi ürün ve kahramanmaraş"ta şubesi olmadığı için her gün dağıtım da gösteriyordu ve ürün Gaziantepden k.maraşa ancak 1 hafta içinde geldi onun için ürün elime ancak 2 hafta sonra geldi + olarak gelen araç kargo arabası felan değildi bildiğin sebze meyve taşıyan bir TIR"DIİtopyadan laptop sipariş ettim ama adını bile bilmediğim bu kargoya verildi iyi mi? acaba kaç günde gelir siparişim acaba
of beOCAK AYIN"DA İTOPYA üzerinden KİNG 7 sistemi sipariş etmiştim sipariş ettikten 2 gün sonra ürün kargoya verilmişti ve ve tam 1 hafta sonra Gaziantepe geldi ürün ve kahramanmaraş"ta şubesi olmadığı için her gün dağıtım da gösteriyordu ve ürün elime ancak 2 hafta sonra geldi + olarak gelen araç kargo arabası felan değildi bildiğin sebze meyve taşıyan bir TIR"DI
Hocam üründe bi sıkıntı varmıydı asıl önemli olan bı benim içinOCAK AYIN"DA İTOPYA üzerinden KİNG 7 sistemi sipariş etmiştim sipariş ettikten 2 gün sonra ürün kargoya verilmişti ve ve tam 1 hafta sonra Gaziantepe geldi ürün ve kahramanmaraş"ta şubesi olmadığı için her gün dağıtım da gösteriyordu ve ürün elime ancak 2 hafta sonra geldi + olarak gelen araç kargo arabası felan değildi bildiğin sebze meyve taşıyan bir TIR"DI
hayır hiç bir sıkıntı yoktu kutu da zaten alırken iyice kontrol ettim ondan sonra teslim aldım ve kutuyu açarken video çektimof be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kocaelide oturuyorum acaba kaç güne gelir
Hocam üründe bi sıkıntı varmıydı asıl önemli olan bı benim için
Teşekkürlerhayır hiç bir sıkıntı yoktu kutu da zaten alırken iyice kontrol ettim ondan sonra teslim aldım ve kutuyu açarken video çektim
Hocam mesajı alıntılıyor musunuz yoksa kendiniz mi yazıyorsunuz? Kendiniz yazıyorsanız lütfen kalın modu kapatın.hayır hiç bir sıkıntı yoktu kutu da zaten alırken iyice kontrol ettim ondan sonra teslim aldım ve kutuyu açarken video çektim
geçen itopyadan mousepad aldım, aldıktan 1 gün sonra kargoya verildi, ondan sonraki gün elime geçti.İtopyadan laptop sipariş ettim ama adını bile bilmediğim bu kargoya verildi iyi mi? acaba kaç günde gelir siparişim acaba
geçen itopyadan mousepad aldım, aldıktan 1 gün sonra kargoya verildi, ondan sonraki gün elime geçti.
Umarım o kadar hızlı gelirEn geç salı gelir. O kadar süreceğini zannetmiyorum.
Hocam nerde oturuyorsunuz acabageçen itopyadan mousepad aldım, aldıktan 1 gün sonra kargoya verildi, ondan sonraki gün elime geçti.
değişiyor bu aradaUmarım o kadar hızlı gelir
Ankara çankayaHocam nerde oturuyorsunuz acaba
Hmm anladım kocaelide oturuyorum bende pzt salı gelir diye düşünüyorumdeğişiyor bu arada
Ankara çankaya
kargoya çok dikkat ediyorlar zaten, en ufak ezilme büzülme yoktu, ki zaten kutu hasarlı gelirse asla alma.Hmm anladım kocaelide oturuyorum bende pzt salı gelir diye düşünüyorum
Laptop tek parça gelsin önemli değil zaten