@RX 5700 XT NİTRO + almışBir tane çıkar ya koca donanım arşivinden hiç Bi alan yok
Sabırsızlıkla senin yapacağın sistemi bekliyorum şahsen abi. Dilerim stok çok olur da alabiliriz...Nasıl bir özel adres ise donanimci bir forumun üyelerinin o adresten haberi yok
Aynen hocam 3060 siparişi duruyor arkada Allah'tanŞükretmek lazım
Sepete eklersen ne olacak. Sepete eklediğin ürün satılmayacak diye bir şey mi var. Öyle olsa sepete ekler 1 ay sonra alırdı herkesMouse un 10 milyon tıklanma ömrü varsa , en az 5 milyonunu bu pc yi almak için sepete ekleye basarak kullandım
Hz. Peygamber (s.a.s.) şöyle buyurmuştur: "Kimin üzerinde birinin namusu ya da malıyla ilgili bir zulüm varsa, altın ve gümüşün bulunmadığı kıyamet gününden önce onunla helalleşsin. Aksi takdirde kendisinin salih amelleri varsa, yaptığı zulüm miktarınca sevabından alınır, hak sahibine verilir.Arkadaşlar
İtopya sistem yayınlandığında özel bir adres den sistemi satışa sundu tanıdıklar aldı diye söylenti ler geziyor ortada.
Ne kadar doğru @Abdullah Hacıgül
Kesin bir bilgi değil kaynak da yok fakat böyle bir şey olmaihtimali nedir.
Çok merak ediyorum. Acaba bu forumdan bu vok sistemini alabilen bir cengaver çıkacak mı. Gerçekten merak ediyorum.
Bence stok bitti diyecekler az bi zaman sonra az stok geldi diyerek daha pahalıya satacaklar ürünleri.Kesin bir numara vardı o sistemde
Anlamadım. Zan altında bırakmadım ben. Olabilir mi dedim.Hz. Peygamber (s.a.s.) şöyle buyurmuştur: "Kimin üzerinde birinin namusu ya da malıyla ilgili bir zulüm varsa, altın ve gümüşün bulunmadığı kıyamet gününden önce onunla helalleşsin. Aksi takdirde kendisinin salih amelleri varsa, yaptığı zulüm miktarınca sevabından alınır, hak sahibine verilir.