İtopya para iadesi ne kadar sürer?

stayleon

80+
Reaksiyon skoru
158
2 yıl önce aldığım monitör bozuldu. Garanti değişim kağıdı verdi, ilettim para iadesi yapılacak dendi. 3 iş günü içinde iade yapılacak dendi. 5 gün geçti geşen giden yok. Mh ye yazıyorum bankanıza iade yaptık 14 gün içinde gelir diyor. Bankayı arıyorum böyle bir işlem veya iade talimatı verilmemiş. Ne yapmam lazım mh ile konuşmak duvarla konuşmak gibi

2 yıl önce aldığım monitör bozuldu. Garanti değişim kağıdı verdi, ilettim para iadesi yapılacak dendi. 3 iş günü içinde iade yapılacak dendi. 5 gün geçti geşen giden yok. Mh ye yazıyorum bankanıza iade yaptık 14 gün içinde gelir diyor. Bankayı arıyorum böyle bir işlem veya iade talimatı verilmemiş. Ne yapmam lazım mh ile konuşmak duvarla konuşmak gibi
bende gank sitesinden klavye aldım aldıktan 10dk sonra iptal ettim. para iadesi yapıldı dediler. 10 aralıkta bekledim gelmedi 16 aralıkta yine yazdım markaya paytr ödemeyi yeni onayladı ben yazdıktan sonra zaten ertesi gün yattı para hesaba. markaya yazmak en mantıklısı veya aracı kurum kimse ona yaz.

Banka kartı mı kredi kartı mı ile ödemiştin kredi de hemen yatıyor ama banka da biraz bekletiyorlar sanırım sen yine de darla satıcıyı sürekli

Şikayetvara'da yaz dostum süreç biraz daha hızlanıyor.

Birde önce iban istedi itopya sonra 3 gün içinde havale olarak hesabınıza geçicek dedi sonra banka 14 gün falan cart curt sayıklıyo çok saçma değilmi

Banka kartıyla nakit aldıysan uzun sürüyor.

abi bir hafta geçti itopya parayı bankaya yolladık iade talimatı verdiik diyor bankayı arıyorum herhangi bir talimat falan verilmemiş verilmemiş kaç gündür ilgili departmana ilettik diye oyalıyolar bu nasıl iştir başlangıçta 3 gün içinde havale yapılacak denmişti

abi bir hafta geçti itopya parayı bankaya yolladık iade talimatı verdiik diyor bankayı arıyorum herhangi bir talimat falan verilmemiş verilmemiş kaç gündür ilgili departmana ilettik diye oyalıyolar bu nasıl iştir başlangıçta 3 gün içinde havale yapılacak denmişti
müşteri hizmetleri numarasını arayıp muhasebeyi ara hocam

İtopya iyzico altyapısı kullandığı için 6 gün önce iyzicoya iadeyi yollamış iyzico benim hesabıma yollamıyor manuel iade süreci falan filan diyor benim bankamın bundan haberi yok abi böyle bişey olamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,965
Üyeler
187,126
Son üye
efesquad
Geri