Neler Yeni

itopya razer garanti süreci nasıl işliyor?

Berke123

80+ Bronze
1.2021 eylülde aldığım razer viper minide scroll çalışmamaya başladı ve garantiye yollamak istiyorum razer ürünlerinin garantisi 2 yıl ve benimki dolmadı itopyayla mı iletişime geçeyim razerla mı
2.hangi evraklar lazım çünkü garanti belgesini kaybetmiş olabilirim
3.garantiye yollama süreci nasıl işliyor hiç bilmiyorum hangi kargo firmasıyla nereye yollayacağım vs.

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
1.2021 eylülde aldığım razer viper minide scroll çalışmamaya başladı ve garantiye yollamak istiyorum razer ürünlerinin garantisi 2 yıl ve benimki dolmadı itopyayla mı iletişime geçeyim razerla mı
3.garantiye yollama süreci nasıl işliyor hiç bilmiyorum hangi kargo firmasıyla nereye yollayacağım vs.
Hocam konudan alakasız 200tlye mi almıştınız?

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Bence itopya ile iletişime geç

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
İtopyayla iletişime geçersen araya 2 kargo daha eklenir. Bu da senden İtopyaya İtopyadan firmaya derken 1 hafta daha uzun süre demek. Ben genelde firmaya yolluyorum direkt

Berke123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtopyayla iletişime geçersen araya 2 kargo daha eklenir. Bu da senden İtopyaya İtopyadan firmaya derken 1 hafta daha uzun süre demek. Ben genelde firmaya yolluyorum direkt
tamam ama direk razera nasıl yollayacağımı bilmiyorum

Berke123

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi bir mail attım dönüş bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hikmet Güven
Facebook
HikmetGven4TR
şimdi bir mail attım dönüş bekliyorum
Ben mail atmayı bile başaramadım deathadder v2 pro fare aldıktan 1hafta sonra bozuldu ne kablolu ne kablosuz ne de Bluetooth çalışıyor. Media markete servise vereceğim bugün

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mehmet
Ben mail atmayı bile başaramadım deathadder v2 pro fare aldıktan 1hafta sonra bozuldu ne kablolu ne kablosuz ne de Bluetooth çalışıyor. Media markete servise vereceğim bugün
Benimde blackwidow v3 bozuldu hocam ne oldu garantide itopyaya yeni yolladım bende
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer çok geç dönüyor ve karmaşık bir sistemi var direkt itopya en mantıklısı

Top Bottom