K Kadir6465 80+ Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 113 Reaksiyon skoru 23 1 Aralık 2025 #14 ben montaj istemiyorum seçeneğini seçtim benimkiler kapalı kutu geldi diğer seçenekte test edip gönderiyoırlar
ben montaj istemiyorum seçeneğini seçtim benimkiler kapalı kutu geldi diğer seçenekte test edip gönderiyoırlar
E EngineerErc 80+ Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 349 Reaksiyon skoru 207 1 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Değerli cevaplarınız için teşekkürler. Yıllardır hazır sistem alırım böyle bir durumla ilk defa karşılaştım. Anakart vs montajı yapılmış ve 8pin powerda takılı. Denemek için açılmış gibi duruyor. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Aralık 2025 Kadir6465 yazmış: ben montaj istemiyorum seçeneğini seçtim benimkiler kapalı kutu geldi diğer seçenekte test edip gönderiyoırlar Devamı için tıklayın... O hengame de montajı mi değilmi ne seçtiğimi hatırlamıyorum.
Değerli cevaplarınız için teşekkürler. Yıllardır hazır sistem alırım böyle bir durumla ilk defa karşılaştım. Anakart vs montajı yapılmış ve 8pin powerda takılı. Denemek için açılmış gibi duruyor. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 1 Aralık 2025 Kadir6465 yazmış: ben montaj istemiyorum seçeneğini seçtim benimkiler kapalı kutu geldi diğer seçenekte test edip gönderiyoırlar Devamı için tıklayın... O hengame de montajı mi değilmi ne seçtiğimi hatırlamıyorum.