Çözüldü✓ İTOPYA SİPARİŞİM FATURALANIYOR

BaranZZ7

80+
Reaksiyon skoru
12
İtopyadan Ayın 26Sında hazır sistem almıştım kaç gündür beri hazırlanıyor yazıyordu sabahta hazırlanıyor yazıyordu müşteri hizmetlerini aradım montajın son aşamasında dediler bende tahmini ne zmaan kargolanır dedim yarın yani salı günü Ocak 3de dediler akşamı sipariş FATURALANIYOR dedi sizce yarın kargolanirmi

Ekler

• IMG_20230102_201412.jpg
    IMG_20230102_201412.jpg
    330.3 KB · Hit: 120
Kargolanır araya yılbaşıda girdiği için birikmiştir bir anda endişe etmene gerek yok hocam

İtopyadan Ayın 26Sında hazır sistem almıştım kaç gündür beri hazırlanıyor yazıyordu sabahta hazırlanıyor yazıyordu müşteri hizmetlerini aradım montajın son aşamasında dediler bende tahmini ne zmaan kargolanır dedim yarın yani salı günü Ocak 3de dediler akşamı sipariş FATURALANIYOR dedi sizce yarın kargolanirmi
Büyük ihtimalle evet.

Faturalanıp Kargoya verirler büyük ihtimal

Geri