Neler Yeni

İtopya Teknik Servis İlgisizliği

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben internetten almıyorum hocam vatandan alıyorum pahalı evet ama evime yakın ve bir şey olunca direkt götürüyorum. 3 tane Redmi Note 11 bir de pc alınca arka tarafta çay ikram ediyorlar :D
Ben de Vatan'dan alsaydım keşke, daha ucuz olsun dedim pişman oldum. Hayat bana iyi bir ders verdi...

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Bilgisayar
Steam
siryyyy
Ben internetten almıyorum hocam vatandan alıyorum pahalı evet ama evime yakın ve bir şey olunca direkt götürüyorum. 3 tane Redmi Note 11 bir de pc alınca arka tarafta çay ikram ediyorlar :D
Ayrıca o ses için Coil Whine diye bir şey diyorlar hocam, araştırabilirsin.

Silinsin

80+ Silver
Şu an için en iyi seçenek servisi arayarak konuşmayı denemek olabilir, şahsen bana Penta Bilgisayar yardımcı olmadı. Ürünü İtopya’dan almıştım ancak olayla İtopya’nın alakası yok. İlgilinizi çekerse diye konusunu aşağıya bırakıyorum.
Penta kadar yardımcı olan firma görmedim açıkçası direk değişim çıkarıyorlar.

Şu an için en iyi seçenek servisi arayarak konuşmayı denemek olabilir, şahsen bana Penta Bilgisayar yardımcı olmadı. Ürünü İtopya’dan almıştım ancak olayla İtopya’nın alakası yok. İlgilinizi çekerse diye konusunu aşağıya bırakıyorum.
Kimi ararsam arayayım yardımcı olmuyorlar.

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Steam
siryyyy
Sonuçta ben bu sesi istemiyorum ama.
Haklısınız, ama sesin tam kaynağı neresi acaba? İşlemci mi, ekran kartı mı, psu mu?
Ben ucuz olsun diye Rampage 80+ Bronze 650w güç kaynağı almıştım. Şimdi msi alıcam gold sertifikalı. Galiba benimki psudan geliyor çünkü ses fazla çıkmıyor.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Penta kadar yardımcı olan firma görmedim açıkçası direk değişim çıkarıyorlar.
2-3 kere telefonu yüzüme kapattılar elimde kanıtlar olasına rağmen, bana mail atan beyfendiye ulaşmak istediğimde ise hiçbir şekilde ulaşamadım. Aradım yerinde yok dediler… En son İtopya’nın servisinde aradık yine yüzümüze kapattılar, bu sefer thh’ye başvurmak zorunda kaldım…

Silinsin

80+ Silver
2-3 kere telefonu yüzüme kapattılar elimde kanıtlar olasına rağmen, bana mail atan beyfendiye ulaşmak istediğimde ise hiçbir şekilde ulaşamadım. Aradım yerinde yok dediler… En son İtopya’nın servisinde aradık yine yüzümüze kapattılar, bu sefer thh’ye başvurmak zorunda kaldım…
Bilmiyorum ben kulaklıkta sorun yaşadım direk değişim çıktı arkadaş 2 binlik mouseu kazayla bozdu aktardı kazayla bozduğunu söyledi değişim verdiler

Haklısınız, ama sesin tam kaynağı neresi acaba? İşlemci mi, ekran kartı mı, psu mu?
Ben ucuz olsun diye Rampage 80+ Bronze 650w güç kaynağı almıştım. Şimdi msi alıcam gold sertifikalı. Galiba benimki psudan geliyor çünkü ses fazla çıkmıyor.
Ses kesinlikle güç kaynağından gelmiyor. Anakartın üzerinde bir yerden geliyor. İtopya anakart değiştirildi ve sorun giderildi dedi fakat sorun hâlâ aynı. Neden beni uğraştırmak yerine düzgünce halletmiyorlar sorunu anlamadım.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Bilmiyorum ben kulaklıkta sorun yaşadım direk değişim çıktı arkadaş 2 binlik mouseu kazayla bozdu aktardı kazayla bozduğunu söyledi değişim verdiler
Bilmiyorum bende öyle olmadı, çok uğraştım bir şeyleri çözmek için ama pek başarılı olamadım.

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Steam
siryyyy
Ses kesinlikle güç kaynağından gelmiyor. Anakartın üzerinde bir yerden geliyor. İtopya anakart değiştirildi ve sorun giderildi dedi fakat sorun hâlâ aynı. Neden beni uğraştırmak yerine düzgünce halletmiyorlar sorunu anlamadım.
Ekran kartı olabilir hocam o zaman.

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Steam
siryyyy
Bir uygulamadan işlemci hızını 4 ghz civarı yaptığım zaman cızırtı çok artıyor, sonra bilgisayarı dengeli moda alınca ses bir anda kesiliyor. Ekran kartı mıdır sorunun kaynağı?
O zaman ya anakart yada işlemci yada işlemcinin takıldığı yer olabilir hocam. Tam emin değilim.
Fakat itopya anakartı değiştirmiş. O zaman ya stok fan'dan ya da dediğim gibi psudan hocam.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom