Itopya tomahawk max stok bitmeme

Reaksiyon skoru
22
Arkadaslar itopyada 730 liradan satilan tomahawk max 4 gundur stogu bitmiyor ozellikle takip ediyorun stok 5 6 ya kadar dusuyor sonra ertesi gun 50 ye çıkıyor bu anakartlarda sorun çıkma olasiliğı goruyormusunuz

Bnu genelde her şirket yapıyor gördüğüm kadarıyla .İsterse 100 stoğu olsun 4-5 tane gösterip insanları almaya teşvik ediyorlar. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ki 14 gün iade ve garantisi var.

Arkadaslar itopyada 730 liradan satilan tomahawk max 4 gundur stogu bitmiyor ozellikle takip ediyorun stok 5 6 ya kadar dusuyor sonra ertesi gun 50 ye çıkıyor bu anakartlarda sorun çıkma olasiliğı goruyormusunuz
Sorun çıkacağını sanmam daha çok satılması için yapılan bir taktiktir muhtemelen.

Satış taktiği zaten. Mesela trendyol'un baktığın ürünü şu kadar kişi aldı demesi gibi.

Ben sipariş verdim hemen kargoya verildi. Daha gelmedi.

Taktik onu anladimda piyasanin çok altinda satiyorlar ve stoğu eritmek istiyorlar bu garip geldi

Muhtemelen stokları fazlaydı b550ler çıkınca b450leri elden çıkarmak istiyorlar
Bence güzel anakart giriş seviyesi Bi anakart alana kadar bunu almak çok çok daha iyi.

Muhtemelen stokları fazlaydı b550ler çıkınca b450leri elden çıkarmak istiyorlar
Bence güzel anakart giriş seviyesi Bi anakart alana kadar bunu almak çok çok daha iyi.
Evet esdeger mini anakart 600tl 650 tl bandinda bu atx olarak 730 tl alinmasi gayet mantikli oc icinde uygun bi anakart tek eksi yonu ses kartı biraz zayıf olarak goruluyor

Evet esdeger mini anakart 600tl 650 TL bandinda bu atx olarak 730 TL alinmasi gayet mantikli oc icinde uygun bi anakart tek eksi yonu ses kartı biraz zayıf olarak goruluyor
Ben direk kulaklığın ses kartını kullanıyorum o yüzden sıkıntı olmuyo ki kullanmasan bile profesyonel olmadığın sürece çok anlamazsın farkları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,359
Üyeler
197,438
Son üye
costacurta
Geri