ben vatandan aldım pc yi demonte geliyor birleştirmek 20 dakkanı alıyorİtopya' da ücretsiz sistem montaj seçeneği var, Vatan'ı bilmiyorum.
Ben ekran kartını daha önce aldım indirimden vatandan yinede montajlı getirirlermiEvet getirirler ama kargo sırasında ekran kartı soketi kırmaması için ekran kartını kutusuna koyuyorlar. Yani anlayacağın bilgisayar hazır geliyor sadece ekran kartını sen kendin takıcan.
Demonte nasıl oluyor birde ben ekran kartını daha önce KDV indirimden aldım yinede montajlayıp getirirlermiben vatandan aldım pc yi demonte geliyor birleştirmek 20 dakkanı alıyor
Hayatımın en iyi 20 dakikalarından biri olurdu galiba.ben vatandan aldım pc yi demonte geliyor birleştirmek 20 dakkanı alıyor
benim pek olmadı kabloların saklama delikleri çok ufaktı baya zorlandım sövdüm hatta seninki daha iyi gecer umarımHayatımın en iyi 20 dakikalarından biri olurdu galiba.
Arkadaşlar itopyadan veya vatandan toplama pc alıcam ama sadece harddisk almıcam bilgisayarı hazır hale getirirlermi?
sen öyle diyince hatırladım şuan ben kendim tek tek oem parca satın aldım vatandan sistem almadımki haklısın düzeltme olsun kusura bakmayın @allBen ekran kartını daha önce aldım indirimden vatandan yinede montajlı getirirlermi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Demonte nasıl oluyor birde ben ekran kartını daha önce KDV indirimden aldım yinede montajlayıp getirirlermi