Neler Yeni

İtopya, vatan

Furkan_kc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan-koç
Arkadaşlar itopyadan veya vatandan toplama pc alıcam ama sadece harddisk almıcam bilgisayarı hazır hale getirirlermi?

LitNyxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Semih Gümüş
İtopya' da ücretsiz sistem montaj seçeneği var, Vatan'ı bilmiyorum.

Unidentified

80+ Silver
Evet getirirler ama kargo sırasında ekran kartı soketi kırmaması için ekran kartını kutusuna koyuyorlar. Yani anlayacağın bilgisayar hazır geliyor sadece ekran kartını sen kendin takıcan.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra

Furkan_kc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Furkan-koç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet getirirler ama kargo sırasında ekran kartı soketi kırmaması için ekran kartını kutusuna koyuyorlar. Yani anlayacağın bilgisayar hazır geliyor sadece ekran kartını sen kendin takıcan.
Ben ekran kartını daha önce aldım indirimden vatandan yinede montajlı getirirlermi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben vatandan aldım pc yi demonte geliyor birleştirmek 20 dakkanı alıyor
Demonte nasıl oluyor birde ben ekran kartını daha önce KDV indirimden aldım yinede montajlayıp getirirlermi

LitNyxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Semih Gümüş

YusufB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf Balaban
Steam
1073371417
İtopyada sistem montajı ücretsiz ama ekran kartını takmasınlar yoksa kargo esnasında sallanır falan anakartı kırar

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
Hayatımın en iyi 20 dakikalarından biri olurdu galiba.
benim pek olmadı kabloların saklama delikleri çok ufaktı baya zorlandım sövdüm hatta :) seninki daha iyi gecer umarım :)

Nakoni

80+
Arkadaşlar itopyadan veya vatandan toplama pc alıcam ama sadece harddisk almıcam bilgisayarı hazır hale getirirlermi?

İtopya bildiğim kadarıyla sistemi toplayıp güncellemeleri de yapıyor. Ayrı bir seçenek olarak varsa seçmen de gerekiyor olabilir oradan alış veriş yapmadım ama arkadaşım Vatan'dan aldı sistemini monitör de dahil. Sistemin bütün parçalarını temin ettikten sonra topladılar ve arkadaşıma verdiler fakat windows yükleme ve driver güncelleme işlerini arkadaşım kendisi yaptı. :)

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
Ben ekran kartını daha önce aldım indirimden vatandan yinede montajlı getirirlermi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demonte nasıl oluyor birde ben ekran kartını daha önce KDV indirimden aldım yinede montajlayıp getirirlermi
sen öyle diyince hatırladım şuan ben kendim tek tek oem parca satın aldım vatandan sistem almadımki haklısın düzeltme olsun kusura bakmayın @all

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom