Bugün itopyadan sipariş etmiş olduğum monitör bolt adında kargo firması tarafından şahsıma teslim edildi. Monitörü incelemeye fırsat kalmadan bırakıp gittiler o anda hemen inceleyip ürünün kutusunda hasar olduğunu görüp kargo firmasına durumu bildirmek için ulaşmaya çalıştığımda uzun süreler ulaşamadım bu süre zarfında itopya müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede bana yardımcı olamayacaklarını belirttiler kargo firmasına ulaşamadığımı söylediğim halde. daha sonrasında whatsapp dan fotoğraf istediler bu şekilde fotoğraf attım ve beni tekrardan kargo firmasına yönlendirdiler yalnız kargo firmasına ulaşamadığımı defalarca belirttiğim halde ısrarla yardımcı olamayacaklarını belirttiler sorunun kendilerine ait olmadığını söyleyerek konuyu başından savdılar. Daha sonrasında bolt kargo firması bana dönüş yaptığında whatsapp üzerinden, bana itopya ile görüşmemi söyledi komik olan taraf ortada mağdur olan benim mağdur eden taraflar sürekli topu birbirine atıyor arkadaşlar video çektim güzel bir şekilde anlattığım linkini paylaşıcam sizden tek ricam bu mağduriyetin giderilmesi adına beni desteklemeniz.
Ekler
Son düzenleme: