Montajlamayı hallederiz de şimdi demonte alırsam bi 2 ürün geç yada eksik gelir onunla uğraşırım. Montajlı alırsam montajı, testi 1 2 haftada bitirirler. Ne yapacağımı şaşırdımSize gelen ürünler sıfır zaten test edilmesine gerek yok, sadece kurulum hizmeti isterseniz benchmark testleri yapılıyor herhangi bir aksilikte değiştiriyorlar benim tavsiyem sistem montajlamayı biliyosan demonte iste
Eksik veya sonradan gelen ürün oldu mu usta bide ne zaman sipariş verdiniz7 is gununde demonte olarak verdigim siparis teslim edildi tarafima. İtopyadan almistim.
Ürünler eksik eksik gelmez eğer hepsini tek seferde almadıysanızMontajlamayı hallederiz de şimdi demonte alırsam bi 2 ürün geç yada eksik gelir onunla uğraşırım. Montajlı alırsam montajı, testi 1 2 haftada bitirirler. Ne yapacağımı şaşırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eksik veya sonradan gelen ürün oldu mu usta bide ne zaman sipariş verdiniz
Sağolasın reis aklıma takıldı mesela montajsız sipariş verirsem ürünü test ediyorlar mı ?Ürünler eksik eksik gelmez eğer hepsini tek seferde almadıysanız
İnşallah oradan çıkarSistem İtopya'dan çıkacak. iddasına varım.
Sıfır olduğu için sıkıntı çıkmaz işteSağolasın reis aklıma takıldı mesela montajsız sipariş verirsem ürünü test ediyorlar mı ?