Neler Yeni

Itopya vok iade süresi

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
Arkadaşlar vok apu sistemi aldım iade talebi oluşturdum ne kadar sürede iadesi hesabima yatar bilginiz var mı?

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ohoo Niye 2 hafta

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ohoo Niye 2 hafta
mesafeli satış sözleşmesine tıkla içerisinde iade süreci kısmında bulabilirsin süreleri. genel iade koşullarını site içerisinde de bulabilirsin. iyi forumlar dilerim

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aslında 2 hafta ohooluk bir durum. Yurtiçi sitelerde en geç 7 iş gündür.
Valla ben Amazon dışında yurtiçinde 7 gün içinde banka süresi dahil gönderene denk gelmedim. Satış sonrası destekleri en berbat sitelerin çoğu bizde zaten. Amaçları sadece satmak desteğe gelince bin türlü takla atıyorlar maalesef.

Satriani

80+ Bronze
Valla ben Amazon dışında yurtiçinde 7 gün içinde banka süresi dahil gönderene denk gelmedim. Satış sonrası destekleri en berbat sitelerin çoğu bizde zaten. Amaçları sadece satmak desteğe gelince bin türlü takla atıyorlar maalesef.
Kesinlikle...
Olması gereken MAX 7 iş günü.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Benim 1 gün sonra yatmıştı monitor bozuk gelmişti 2 defa bozuk gönderdiler iade istedim 1 gün sonra yattı cukkaya

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
Her yerde ortalama o süre içerisinde gerçekleşir hiç ohooluk bir durum yok yani.
Heryerde ortalama 2 hafta sürer diye bisey yok. çok genellestiriyorsunuz, müşteri istediği bir ürünü dağıtıma çıkmadan iptal etmek isterse, paranın banka hesabına gitmesi 1-2 gün süren satış siteleri var bildiğim. aldığım ürünü 30dk sonra iptal ettim diye 2 hafta sonra paramı iade edicekseler ohoo derim kimse kusura bakmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:

O sistemi neden aldın knk merak ettim :/
Ileride ekran kartı alırım dedim de sonra baya maliyetli olucağını anladım. Zaten yoğun çalışırken işimin ortasında molaya gidip çıktığı gibi almıştım olmadı iade ederim kafasındayım. Artık napalim kredi kartına yüklenicez md3 gelirss

Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,768
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bana 7. gün iade ettiler son dakikasına kadar yasal sürelerini kullandılar valla helal olsun

Top Bottom