EnYorWizz 80+ Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 208 Reaksiyon skoru 30 18 Haziran 2022 #1 Merhaba, itopyadan hazır sistem alacağım ancak oradan hiç alışveriş yapmadım. Bunun garanti olayı nasıl olur veya ürün kırık gelirse ne yapmalıyım?
Merhaba, itopyadan hazır sistem alacağım ancak oradan hiç alışveriş yapmadım. Bunun garanti olayı nasıl olur veya ürün kırık gelirse ne yapmalıyım?
MacWix 80+ Bronze Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1,584 Reaksiyon skoru 655 18 Haziran 2022 #2 garantide sorun olacağını sanmam, ben bir kaç alışveriş yaptım. garantiye üründe gönderdim yenisi geldi.
garantide sorun olacağını sanmam, ben bir kaç alışveriş yaptım. garantiye üründe gönderdim yenisi geldi.
Etobaba 80+ Bronze Katılım 26 Mayıs 2022 Mesajlar 1,920 Reaksiyon skoru 857 18 Haziran 2022 #3 EnYorWizz yazmış: Merhaba, itopyadan hazır sistem alacağım ancak oradan hiç alışveriş yapmadım. Bunun garanti olayı nasıl olur veya ürün kırık gelirse ne yapmalıyım? Devamı için tıklayın... İadede kafa aciyorlar ona göre al hocam
EnYorWizz yazmış: Merhaba, itopyadan hazır sistem alacağım ancak oradan hiç alışveriş yapmadım. Bunun garanti olayı nasıl olur veya ürün kırık gelirse ne yapmalıyım? Devamı için tıklayın... İadede kafa aciyorlar ona göre al hocam