Marka modele göre değişir.Arkadaşlar Tüm ürünler için garanti süresi ne kadardır mikrofon bozulduda ondan soruyorjm
markası ne? bazı markalar 2 yıl veriyor bazıları 5 yıl veriyor bazıları ömür boyu veriyorArkadaşlar Tüm ürünler için garanti süresi ne kadardır mikrofon bozulduda ondan soruyorjm
GIGABAYTE yani en az 2 yıl demi çunki kagitta 20 gün falan diyor kafam çok kariştimarkası ne? bazı markalar 2 yıl veriyor bazıları 5 yıl veriyor bazıları ömür boyu veriyor
en aşağı 2 yıl. ürüne göre artı sürelerde var.Arkadaşlar Tüm ürünler için garanti süresi ne kadardır mikrofon bozulduda ondan soruyorjm
He tamam Peki ben Bidahaki haftasonu itopyaya garanti için gideceğim Ürün harici götürmem gereken bir şey var mı birde kulakliği götürmeme gerek vsr mı mik bozuk ama işimi şansa birakmak istemedimen aşağı 2 yıl. ürüne göre artı sürelerde var.
bozuk olan parça neyse faturası ile birlikte onu götür hocam sadece.He tamam Peki ben Bidahaki haftasonu itopyaya garanti için gideceğim Ürün harici götürmem gereken bir şey var mı birde kulakliği götürmeme gerek vsr mı mik bozuk ama işimi şansa birakmak istemedim
Çok saolun hocambozuk olan parça neyse faturası ile birlikte onu götür hocam sadece.
Nasil yani satici firms itopya ?distrübütör garantili , itopya değil
aldığın ürünü itopya getirtmiyor. distribütör getiriyor. itopya aracı firma. sen yine de itopyaya yollasan onlarda distribütöre yollayacak. garantisini onlar sağlıyorNasil yani satici firms itopya ?