qour_der 80+ Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 20 Dahası Reaksiyon skoru 4 İsim Ali 12 Kasım 2023 #1 İtopya'dan hazır sistem almayı düşünüyorum işletim sistemi için ayrıca para vermem gerekiyormu
denizbulut 80+ Bronze Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 695 Dahası Reaksiyon skoru 307 İsim Deniz Bulut 12 Kasım 2023 #2 qour_der yazmış: İtopya'dan hazır sistem almayı düşünüyorum işletim sistemi için ayrıca para vermem gerekiyormu Devamı için tıklayın... Her yer işletim sistemi için para alır. Sistemi aldıktan sonra kendin yüklersin Windowsu hiç gerek yok 1-1.5k para vermeye. Yapamazsan da bir bilgisayarcıya götür 200 TL'ye falan yapıyorlar
qour_der yazmış: İtopya'dan hazır sistem almayı düşünüyorum işletim sistemi için ayrıca para vermem gerekiyormu Devamı için tıklayın... Her yer işletim sistemi için para alır. Sistemi aldıktan sonra kendin yüklersin Windowsu hiç gerek yok 1-1.5k para vermeye. Yapamazsan da bir bilgisayarcıya götür 200 TL'ye falan yapıyorlar
S Sefir Süleyman Çakır 👑 80+ Silver Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 2,879 Dahası Reaksiyon skoru 585 İsim Paşadöner 12 Kasım 2023 #3 qour_der yazmış: İtopya'dan hazır sistem almayı düşünüyorum işletim sistemi için ayrıca para vermem gerekiyormu Devamı için tıklayın... wini kendin yüklersin 3-4 k fazldan vermeye gerek yok
qour_der yazmış: İtopya'dan hazır sistem almayı düşünüyorum işletim sistemi için ayrıca para vermem gerekiyormu Devamı için tıklayın... wini kendin yüklersin 3-4 k fazldan vermeye gerek yok