Neler Yeni

itopya'dan 6000 TL ye kadar Sistem önerisi?

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
1 aya kadar inşAllah bi sistem yapar Abdullah abide bari bizde PC Alırız 5000 TL ve üstü. Yoksa sistem alabilecegimiz yok. Bu arada 580 Li ekran kartı ile Witcher 3 ve Red dead Redemption 2 oynanmaz mı?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Size Bunu Önerebilirim
o fiyatlara hem rtx li
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 aya kadar inşAllah bi sistem yapar Abdullah abide bari bizde PC Alırız 5000 TL ve üstü. Yoksa sistem alabilecegimiz yok. Bu arada 580 Li ekran kartı ile Witcher 3 ve Red dead Redemption 2 oynanmaz mı?
oynanır

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
Yüksek ayarlarda Kasmadan oynayabilirsem daha iyi bir pc ye ihtiyaç duymam gibi geliyor? Bu iki oyundan fazla kasan bir oyun var mı ki zaten?

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
o fiyata 1660 super takarsın. 450 anakart koyarsın.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
tek çekim alacaksanız teknobiyotiğin 9 ağustosa(?) kadar indirimde olan Bayrama Özel Killer sistemin anakartını yükseltip alabilirsiniz

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Donanım arşivinin önerisi olan bir site olduğu için güvenilir buluyorum sadece,başka bir sebebi yok. :)
Teknobiyotik ve gamegaraj var dostum. İtopya’dan alırsan çok çok büyük hata yaparsın. 2 haftaya kadar uzanan siparişlerim oldu.

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
tek çekim alacaksanız teknobiyotiğin 9 ağustosa(?) kadar indirimde olan Bayrama Özel Killer sistemin anakartını yükseltip alabilirsiniz
Taksitle almayı düşünüyorum 9 taksit + 1 ay sonra yaklaşık alacagım inşAllah.

Teknobiyotik ve gamegaraj var dostum. İtopya’dan alırsan çok çok büyük hata yaparsın. 2 haftaya kadar uzanan siparişlerim oldu.

Siteyi ben tanımıyorum sadece Abdullah Ustadın Tavsiyesi olan bir sitenin kötü olacagını düşünmüyorum o kadar. Ama yinede tavsiyen için teşekkürler.

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Taksitle almayı düşünüyorum 9 taksit + 1 ay sonra yaklaşık alacagım inşAllah.

Siteyi ben tanımıyorum sadece Abdullah Ustadın Tavsiyesi olan bir sitenin kötü olacagını düşünmüyorum o kadar. Ama yinede tavsiyen için teşekkürler.
Game garaj güvenilir.. Ayrıca ben teknobiyotikten 4k sistem alacaktım 12 taksite 500 tl vade vardı o yüzden alamadım

Merve

80+ Bronze
Selamlar. Birkaç gündür bir sisteme bakıyorum lakin az evvel açtıgım başlıkta arkadaşlar sistemi pek beğenmedi gibi. Sizin önerdiginiz 6.000 TL ye kadar Üstün Fiyat Performans bir PC Var mıdır acaba_?
Takıntım varda kusura bakmaın başlığı ütopya değilde itopya yaparmısınız :)

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Top Bottom