gerek yok key satın alsanız yeter onlar gerekli testleri yapıyordurİtopya'dan pc alacağım Windows kurup testlerini yapacaklarını söylediler tekrar Windows kurmalıyım temizce
sistemi aldığında dikkat et fan sesi gereğinden yüksek geliyorsa ve ekran kartının yazılımından ayarlanamıyorsa temiz bir format at benim sistemimde öyle olmuştu muhtemelen fan max seviyedeyken oyun testi yaptılar ve unuttular geri otomatiğe almayı, onun dışında herhangi bir sorun yoksa tekrardan kurmana gerek yok key almanada gerek yok popüler konular kısmında ücretsiz windows 10 etkinleştirme konusu var onu bi dene derim önce, olmazsa key al bak rahatına dostum.İtopya'dan pc alacağım Windows kurup testlerini yapacaklarını söylediler tekrar Windows kurmalıyım temizce
Key linki önerir misin?gerek yok key satın alsanız yeter onlar gerekli testleri yapıyordur
Para ödeyip key satın almana da gerek yok ücretsiz de lisanslı ürün kullanabiliyorsunİtopya'dan pc alacağım Windows kurup testlerini yapacaklarını söylediler tekrar Windows kurmalıyım temizce
gerek yok key satın alsanız yeter onlar gerekli testleri yapıyordur
benim aldıgım sistemde de aynı şekilde testleri vs yapıp yollamıslardı, windows 11 kuruluydu fakat lisansı yoktu lisansı kendim yapmıstım. Lisanslı satın aldıysan birdaha kurmana gerek kalacagını sanmıyorum lisanssız ise de lisans ararsın
sistemi aldığında dikkat et fan sesi gereğinden yüksek geliyorsa ve ekran kartının yazılımından ayarlanamıyorsa temiz bir format at benim sistemimde öyle olmuştu muhtemelen fan max seviyedeyken oyun testi yaptılar ve unuttular geri otomatiğe almayı, onun dışında herhangi bir sorun yoksa tekrardan kurmana gerek yok key almanada gerek yok popüler konular kısmında ücretsiz windows 10 etkinleştirme konusu var onu bi dene derim önce, olmazsa key al bak rahatına dostum.
Windows 11 ile gelirse win10 kurmak istiyorum win11 in daha stabil olmadığını düşünüyorum bu arada format atmak sistem performansını düşürür mü?Gerek yok bence
Windows 11 ile gelirse win10 kurmak istiyorum win11 in daha stabil olmadığını düşünüyorum bu arada format atmak sistem performansını düşürür mü?