Neler Yeni

İtopya'dan alacağım sistem'e tekrar Windows kurmam gerekirmi

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İtopya'dan pc alacağım Windows kurup testlerini yapacaklarını söylediler tekrar Windows kurmalıyım temizce

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

xKai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
TALİP ÇELİK
Instagram
talip.clk
Steam
lionard01
Discord
Aomine01#0314
benim aldıgım sistemde de aynı şekilde testleri vs yapıp yollamıslardı, windows 11 kuruluydu fakat lisansı yoktu lisansı kendim yapmıstım. Lisanslı satın aldıysan birdaha kurmana gerek kalacagını sanmıyorum lisanssız ise de lisans ararsın

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,220
İsim
Efe Kırmaz
İtopya'dan pc alacağım Windows kurup testlerini yapacaklarını söylediler tekrar Windows kurmalıyım temizce
sistemi aldığında dikkat et fan sesi gereğinden yüksek geliyorsa ve ekran kartının yazılımından ayarlanamıyorsa temiz bir format at benim sistemimde öyle olmuştu muhtemelen fan max seviyedeyken oyun testi yaptılar ve unuttular geri otomatiğe almayı, onun dışında herhangi bir sorun yoksa tekrardan kurmana gerek yok key almanada gerek yok popüler konular kısmında ücretsiz windows 10 etkinleştirme konusu var onu bi dene derim önce, olmazsa key al bak rahatına dostum.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,185
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Gerek yok bence

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gerek yok key satın alsanız yeter onlar gerekli testleri yapıyordur
benim aldıgım sistemde de aynı şekilde testleri vs yapıp yollamıslardı, windows 11 kuruluydu fakat lisansı yoktu lisansı kendim yapmıstım. Lisanslı satın aldıysan birdaha kurmana gerek kalacagını sanmıyorum lisanssız ise de lisans ararsın
sistemi aldığında dikkat et fan sesi gereğinden yüksek geliyorsa ve ekran kartının yazılımından ayarlanamıyorsa temiz bir format at benim sistemimde öyle olmuştu muhtemelen fan max seviyedeyken oyun testi yaptılar ve unuttular geri otomatiğe almayı, onun dışında herhangi bir sorun yoksa tekrardan kurmana gerek yok key almanada gerek yok popüler konular kısmında ücretsiz windows 10 etkinleştirme konusu var onu bi dene derim önce, olmazsa key al bak rahatına dostum.
Gerek yok bence
Windows 11 ile gelirse win10 kurmak istiyorum win11 in daha stabil olmadığını düşünüyorum bu arada format atmak sistem performansını düşürür mü?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom