Neler Yeni

Çözüldü✓ İşlemci sahte değilmiş

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Kayhan Uygun
Arkadaşlar herkese selam İtopya’dan 02.01.2025 Tarihinde almış olduğum 9800X3D işlemcim sahte çıktı aşşağıya fotoğrafları koydum oradan sizde bakabilirsiniz bunu nasıl anladım öncellikle lol de 100 fps civarlarında oynuyordum normalde bu işlemci 1200 fps civarı bir sonuç vermekte her neyse bunu geçtim windows yavaş çalışıyordu bilgisayarım yavaş açılıyordu anlayacağınız yaptığım her işlem aşırı yavaştı her şeyi denedim biosu güncelledim tüm bios ayarlarını yaptım windows performans ayarlarına kadar en ince ayrıntıyı denedim olmayınca dedim ki acaba sahte mi çıktı çünkü son zamanlarda bu tarz içerikler gördüm açıkcası sahte olacağını düşünmüyordum çünkü İtopya’dan satın almıştım içim rahattı şuan ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Sayın Abdullah abiyi etiketlemeyi bilmiyorum ona etiket atarsanız çok sevinirim sanırım onun da ilgisini çeker bu konu her neyse lafı fazla uzatmayacağım canım çok sıkkın inanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum başıma ilk defa böyle bir olay geldi yardımcı olursanız çok mutlu olurum herkese iyi forumlar…

Ekler

• IMG_0584.jpeg
    IMG_0584.jpeg
    760.3 KB · Hit: 411
  • IMG_0586.jpeg
    IMG_0586.jpeg
    802.9 KB · Hit: 405
  • IMG_0587.jpeg
    IMG_0587.jpeg
    989.6 KB · Hit: 405

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben de bu durumdan kıllanmıştım sizinle yaptığımız bios ayarlarından sonra ama ihtimal vermek istemedim. Çok geçmiş olsun hocam

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mehmet

Aquamen

80+ Bronze
i5 12400f işlemcimle 180 200fbs alıyordum valorant da lol de 180
demek ki şöyle bir şey olabilir garantiye giden işlemcilerin üst plakasını değiştirip yazılımla modelini değiştirip satışa koyma ihtimalleri çık kafamdan :ROFLMAO:

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Kayhan Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de bu durumdan kıllanmıştım sizinle yaptığımız bios ayarlarından sonra ama ihtimal vermek istemedim. Çok geçmiş olsun hocam
Evet hocam çok teşekkürler dediğiniz her şeyi yaptım inanın onun dışında da bir sürü yöntem denedim hiçbiri fayda etmedi zaten windows da bile saçma sapan bir şekilde yük altına girip çok yavaş çalışıyordu işlemci

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mehmet
Arkadaşlar herkese selam İtopya’dan 02.01.2025 Tarihinde almış olduğum 9800X3D işlemcim sahte çıktı aşşağıya fotoğrafları koydum oradan sizde bakabilirsiniz bunu nasıl anladım öncellikle lol de 100 fps civarlarında oynuyordum normalde bu işlemci 1200 fps civarı bir sonuç vermekte her neyse bunu geçtim windows yavaş çalışıyordu bilgisayarım yavaş açılıyordu anlayacağınız yaptığım her işlem aşırı yavaştı her şeyi denedim biosu güncelledim tüm bios ayarlarını yaptım windows performans ayarlarına kadar en ince ayrıntıyı denedim olmayınca dedim ki acaba sahte mi çıktı çünkü son zamanlarda bu tarz içerikler gördüm açıkcası sahte olacağını düşünmüyordum çünkü İtopya’dan satın almıştım içim rahattı şuan ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim Sayın Abdullah abiyi etiketlemeyi bilmiyorum ona etiket atarsanız çok sevinirim sanırım onun da ilgisini çeker bu konu her neyse lafı fazla uzatmayacağım canım çok sıkkın inanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum başıma ilk defa böyle bir olay geldi yardımcı olursanız çok mutlu olurum herkese iyi forumlar…
ürün kutulumuydu? kutu açık mıydı?

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Kayhan Uygun

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Mehmet
Tedarikçilerinde mi sorun var yoksa içirden mi acayip ilginç
şahsi tahmini itopya vb büyük firmalar AMD Türkiye Key Account Manager'lar vasıtası ile siparişler verip toplu halde malzeme ediniyorlardır. Ürün iade edilmiş olabilir (Orijinali alıp fake'i geri verebilirler), veya içeriden bir değiş tokuş olabilir. İlginç bir konu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,589
Üyeler
166,785
Son üye
SpicyCorn
Top Bottom