hazır gelecek bakalım umarım hafta içi elimde olurSen mi montaj edicem hazır mı gelicek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hazır düzüli de 10 gün fln max
Eyer böyle kampanyadan falan aldıysan özellikle geç gönderiyorlar benim kasanın ulaşması 10 gün ile 2 hafta arasında sürmüştü eyer montaj ise genelde bu sürede gönderiyorlar25 ocakta sistem aldım fakat hala hazırlanıyor bile olmadı tahminen ne zaman ulaşır veya iptal olma gibi bir durum olur mu
birde ekran kartını takıp mı gönderiyorlar yoksa takmadan mı gönderiyorlarEyer böyle kampanyadan falan aldıysan özellikle geç gönderiyorlar benim kasanın ulaşması 10 gün ile 2 hafta arasında sürmüştü eyer montaj ise genelde bu sürede gönderiyorlar
Ama kargoya verildikten sonra aynı gün veya ertesi gün getiriyorlar
Takmadabbirde ekran kartını takıp mı gönderiyorlar yoksa takmadan mı gönderiy
Ekran kartı dışındaki bütün parçalar takılı olarak geliyor sadece kırılmasın diye ekran kartını kendi paketinde gönderiyorlar açıp sen takıp güç kablolarını bağlıyorsun ayrıca genelde Windows 10 pro deneme sürümü ile gönderiyorlarbirde ekran kartını takıp mı gönderiyorlar yoksa takmadan mı gönderiyorlar
daha önce hiç ekran kartı takmadım umarım sıkıntı yaşamadan takabilirimEkran kartı dışındaki bütün parçalar takılı olarak geliyor sadece kırılmasın diye ekran kartını kendi paketinde gönderiyorlar açıp sen takıp güç kablolarını bağlıyorsun ayrıca genelde Windows 10 pro deneme sürümü ile gönderiyorlar
Sen sonra etkinleştirebilirsin kendin
hadi inşallah diyelimEn geç cuma gelir.