Valorant GTA V CSGOKankam hangi oyunda olduğunu belirtir isen daha iyi yardımcı olurlar ama genel olarak benim düşüncem güncel oyunları hepsini yüksek ayarda oynayabilirsiniz
Bi de yayın açmayı düşünüyorum yeterli mi acaba?Kankam hangi oyunda olduğunu belirtir isen daha iyi yardımcı olurlar ama genel olarak benim düşüncem güncel oyunları hepsini yüksek ayarda oynayabilirsiniz
Valorant CS GO GTA5 gibi oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz ama yayın konusunda malesef bilgim yok onu daha iyi bilen birleri yanıtlar ise daha sağlıklı olur.Valorant GTA V CSGO
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi de yayın açmayı düşünüyorum yeterli mi acaba?
yeterli açargigabyte h610m K ddr4 anakart
Intel i5 12400f 4.40ghz 18mb önbellek
Gigabyte GeForce Rtx 4060 windforce oc 8gb ddr6
Corsair 8x2 16 GB ram
Wd 500 GB ssd
gta da dlls olsun olmasın en yüksek ayarlarda rahat oynarSistem biraz pahalıya gelmiş ama valoda 250 altı görmezsin csde de yakın performans alırsın gta için pek bir şey diyemem dlss yok
Bendd aynısını aldim i3 13100f gskil 3600mhz ram bitfenix kasa 19kya aldımgigabyte h610m K ddr4 anakart
Intel i5 12400f 4.40ghz 18mb önbellek
Gigabyte GeForce Rtx 4060 windforce oc 8gb ddr6
Corsair 8x2 16 GB ram
Wd 500 GB ssd
Brom sadece kasa değil o fiyata 180 hz gamebooster 23.8” monitör bi de blue switch mekanik klavyeSistem biraz pahalıya gelmiş ama valoda 250 altı görmezsin csde de yakın performans alırsın gta için pek bir şey diyemem dlss yok
Monitör Lenovo R25i (4.500 TL sayıyorum), Viewsonic VX2428 (3.700 TL de sayılabilir)Brom sadece kasa değil o fiyata 180 hz gamebooster 23.8” monitör bi de blue switch mekanik klavye
Teşekkürlerrrçok rahat bütün oyunları oynarsın kardeşim, yayın içinde uygun eğer csgo veya valorant oyununda yayın açacaksan veya bunun segmentindeki oyunlar da olabilir her türlü seni taşıyacak bir sistem olmuş
Hayırlı olsun