- Konu Sahibi Konu Sahibi
İyimiş hocam ben başka bisey daha sormak istiyorum ne zamana gelir bilgisayarım acaba cumartesi 10 da sipariş verdimRX 6650XT
İyimiş hocam ben başka bisey daha sormak istiyorum ne zamana gelir bilgisayarım acaba cumartesi 10 da sipariş verdimRX 6650XT
1 hafta falan sürer muhtemelen.İyimiş hocam ben başka bisey daha sormak istiyorum ne zamana gelir bilgisayarım acaba cumartesi 10 da sipariş verdim
Sağolun hocam ilk defa kasalı bi pc aldım nasıldır çok bilmiyorum laptop olsa bilirdimYeterdi ama bütçe varken 5600 yapman iyi olmuş aralarında çok fark var , hayırlı olsun
Cuma gününe kadar yetişir mi yoksa pazartesi falan mı olur acaba önemli çünkü biraz1 hafta falan sürer muhtemelen.
Bilemem dostum.Sağolun hocam ilk defa kasalı bi pc aldım nasıldır çok bilmiyorum laptop olsa bilirdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cuma gününe kadar yetişir mi yoksa pazartesi falan mı olur acaba önemli çünkü biraz
Hocam ekran kartı ve psu değişimi yapıcam ileride şimdilik böyle idare etsin deGüle güle kullanın ileride bütçe olunca 3060 satıp takviye yaparsınız işlemci tercihiniz iyi olmuş
Normalde 16500 ama ram ssd değiştim böyle olduhayırlı olsun biraz kazık yemişin ama olsun
stok fan ile gelecektir.
Şehir dışı mısın yoksa İstanbul içi mi ben İstanbuldayimBilemem dostum.
BursaHocam ekran kartı ve psu değişimi yapıcam ileride şimdilik böyle idare etsin de
Normalde 16500 ama ram ssd değiştim böyle oldu
Şehir dışı mısın yoksa İstanbul içi mi ben İstanbuldayim
Hocam itopyayi aradığımda 5 güne verilir kargoya dedi perşembe günü 4 olacak verilir mi acaba4 gün içinde kargoya verilir hayırlı olsun hocam
Verilir hocam akşam saat 18:50 gibi kargoya veriliyor sistemden takip edinHocam itopyayi aradığımda 5 güne verilir kargoya dedi perşembe günü 4 olacak verilir mi acaba
Verilimezse yazarım hocamVerilir hocam akşam saat 18:50 gibi kargoya veriliyor sistemden takip edin
Hocam sipariş saat 15 gibi faturalanmaya geçti ne zaman gelirVerilir hocam akşam saat 18:50 gibi kargoya veriliyor sistemden takip edin
Hocam şuanda varmı kargoya verilme yoksa yarın çıkar benimde öyle oldu cuma günü verildi kargoya 1 günde geliyor yurtiçi kargo ileHocam sipariş saat 15 gibi faturalanmaya geçti ne zaman gelir