Neler Yeni

Yardım Itopyadan aldigim sistemin temperli cami kirik geldi. Ne yapmaliyim?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam çok şükür video çekmişsiniz hemen itipyayı arayın iade talebinde bulunabilirsiniz
Bence edin bu cam catladiysa parçalarda zarar görmüş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Azıcık kargocularıda anlayış gösterim adamlar günlük 300 tane eve kargo götürmek zorunda bütün malları nazi nazik nasıl indirsinler

Boş duyar kasma senin başına gelse ortalığı ayağa kaldırırsın çok belli. Kargosu sağlam gelen kişiler var mı var. O halde sağlam teslim edilebiliyor demektir, konu kapanmıştır.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
tabii ki hayır ama onları da anlayın siz olssnız sanki bütün kargoları özene bözene koyacaksınız
Genelleme yapmamalısınız bu sizi zamanla her konuda ön yargılı olmaya, hata yapmaya iter. Bunu ne ben ne de siz bilebilirsiniz. Ortada bir hata/kusur var. Sorunun cevabı kargoculara anlayış göstermemek değil. Baksanıza kişi parasını ödediği sistemi bu şekilde geldiği için, belki kişisel sebeplerden belki zaman kaybetmemek için tampersiz kullanmayı göze alıyor. İnsanlık dışı bir durum, azıcık düşününce durumun vaziyetini anlayabilirsiniz. Ben arkadaştan itopya ile iletişime geçmesini öneriyorum, tahmin ediyorum tamperli cam çıkan bir parça yedek olarak göndereceklerdir, yardımcı olacaklarına inanmak istiyorum, tekrar geçmiş olsun.

Son düzenleme:

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle
Boş duyar kasma senin başına gelse ortalığı ayağa kaldırırsın çok belli. Kargosu sağlam gelen kişiler var mı var. O halde sağlam teslim edilebiliyor demektir, konu kapanmıştır.
Ne biliyorsun monitör almıştım kırık geldi geldiği gibi gönderdim sorunsuz ve kargocularda işini yapmaya çalışıyor kardeşim sen git günlük 300 eve hadi bak bakalım derman kalıyormu bide diyorsunuzki her şey sorunsuz olsun illaki sorun olucak

emiliano

80+ Bronze
Hocam çok şükür video çekmişsiniz hemen itipyayı arayın iade talebinde bulunabilirsiniz

Azıcık kargocularıda anlayış gösterim adamlar günlük 300 tane eve kargo götürmek zorunda bütün malları nazi nazik nasıl indirsinler
hepsini nazik nazik indirecekler akisini iddia eden kargocu varsa işi bırakabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
dogukan özaydınlı
hocam şöyle olmalı dikkat kırılabilir eşya bandrolü yada herhangi bi etiketi olan bişey olması gerek belki ozaman dikkat eder kargocular

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
ibrahim ahıskalı
tabii ki hayır ama onları da anlayın siz olssnız sanki bütün kargoları özene bözene koyacaksınız
ben koyardım muhtemelen ve en azından üzerinde kırılacak ibaresi bulunan kutuları çok dikkatli koyar insan

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
Aynı olay başıma geldi açık konuşayım değişime gönderdiğime pişman oldum pc hocasının çıkardığı sistemi almıştım nerdeyse 2 ay olcak hala boktan cam için ürünün değişimini bekliyorum şu an olsa camsız kullanırdım yine de değişime göndermezdim açıkcası 3 haftadır serviste yatıyo şimdi de sıra varmışta cart curt , ilk önce parçalara zarar gelmiş mi içeri cam kırığı girmiş mi kontrol et kasa da çok kaliteli değilse gamebooster , powerboost falansa yenisini al bence , servise göndericeksen de sadece boş kasayı göndermeye çalış boşa servis süreci için seni oyalamamış olurlar ilka diğer parçaları da isterlerse değişim olcağı zaman diğerlerini de gönderirsin

qpLusss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Öztürk
Beyler sistemi elime ulasti fakat tamperli cami kırık cikti ne yapmaliyim sistemi geri yollamakla ugrasmak istemiyorum acik kullansam sıkıntı olurmu veya camini bulabilirmiyim?Alıntıyı görüntüle
Aynısı benimde başıma gelmişti 2 sene önce. Ne değiştiler, ne kabul ettiler ne de ilgilendiler. Tüketici hakem heyeti başvurusu ile de uğraşmak istemedim, iki yıldır camsız kullanıyorum.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,886
İsim
Selim

Evet indirmek zorundalar çünkü bedavayaaaaa çalışmıyorlar 👍 başka soru ?

• Kızgın
Reaksiyonlar: egle

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Tugay gedik
Aynı olay başıma geldi açık konuşayım değişime gönderdiğime pişman oldum pc hocasının çıkardığı sistemi almıştım nerdeyse 2 ay olcak hala boktan cam için ürünün değişimini bekliyorum şu an olsa camsız kullanırdım yine de değişime göndermezdim açıkcası 3 haftadır serviste yatıyo şimdi de sıra varmışta cart curt , ilk önce parçalara zarar gelmiş mi içeri cam kırığı girmiş mi kontrol et kasa da çok kaliteli değilse gamebooster , powerboost falansa yenisini al bence , servise göndericeksen de sadece boş kasayı göndermeye çalış boşa servis süreci için seni oyalamamış olurlar ilka diğer parçaları da isterlerse değişim olcağı zaman diğerlerini de gönderirsin

Geçmiş olsun öncelikle. Bir heves ile sistem alalım dedik kampanya ile güzel fiyata geliyordu. İşten güçten vakit buldukça oyun oynamak vakit geçirmek için aldım sistemi ama kasa camı kırık çıkınca hevesim kaçmadı değil. Sırf Sizin bahsettiğiniz gibi kargo ve servis ile uğraşmamak için geri göndermek istemiyorum sistemi cam kırıkları allahtan dağılmamış kasa içi vs temizdi. herhangi bir parçayada zarar gelmemiş sizin sistem elinize ulaştımı peki ?

Aynısı benimde başıma gelmişti 2 sene önce. Ne değiştiler, ne kabul ettiler ne de ilgilendiler. Tüketici hakem heyeti başvurusu ile de uğraşmak istemedim, iki yıldır camsız kullanıyorum.
Camsız kullanmanın herhangi bir zararını gördünüzmü peki

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,775
İsim
Kerem Çavuş
Geçmiş olsun öncelikle. Bir heves ile sistem alalım dedik kampanya ile güzel fiyata geliyordu. İşten güçten vakit buldukça oyun oynamak vakit geçirmek için aldım sistemi ama kasa camı kırık çıkınca hevesim kaçmadı değil. Sırf Sizin bahsettiğiniz gibi kargo ve servis ile uğraşmamak için geri göndermek istemiyorum sistemi cam kırıkları allahtan dağılmamış kasa içi vs temizdi. herhangi bir parçayada zarar gelmemiş sizin sistem elinize ulaştımı peki ?

Camsız kullanmanın herhangi bir zararını gördünüzmü peki
Temperli cam ya dağılmaz hocam tek sorununuz kasanın içi biraz daha tozlanır ilerde de güzel bi kasaya geçiş yaparsın , istiyorsanız dediğim gibi itopyayla iletişime geçin alırlarsa sadece dış kasayı verin uzay montaj da olsa sistemi kullanmış olursunuz en azından servisteyken beklerken iyice kaçıyor heves o kadar upgrade için anakart , ssd , işlemci soğutucu falan almıştım 1 hafta daha gelmezse yakıcam hepsini o seviyedeyim şu an

Oru-Chan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oruçhan Kadir KARALİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Günlük iş olarak bir kargo firmasına gitmiştim. Kargoyu teslim edenler değil depo görevlileri kırıyor. Gittiğim yerde kırılmayan kargo kalmadığına eminim. Hızlı olacağız diye kargoları feci şekilde hırpalıyorlar. Parçalanan kutular mı dersin kırılan porselen, camlar... Ve kutu fırlatmalar.

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Tugay gedik

Dostum yeterince anlayış göstermemiz Kargolarımızı hurra diye atıp tutmaları anlamına gelmiyor. Monitörde almıştım allahtan onda sorun yokk.. Kargocu arkadaş teslim ederken ''Burası 40-50 Bin TL vardır abi çok dikkat ederek taşıdık vallahi'' dedi birde :) O arkadas dikkat etmiş olabilir ama Transfer merkezindeki elemanlar muhtemelen atıp tuttular :)) İnternetten kırılacak bir şey almaya korkuyordum zaten korktuğum başıma geldi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,689
Üyeler
166,256
Son üye
Yasir_dmr60