Neler Yeni

İtopyadan alınan hazır sistemin ekran kartı sıkıntılı cıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tunahan Özler
İtopyadan Gigabyte 7600xtli sistem aldım ekran sürekli gidip gidip geliyordu garantiye yollamak istedim artık. Sabah Gigabyteyı arayıp söyledim itopya ile konuşmanız lazım dedi. İtopyayo aradım açan olmadı. Ankara da oturuyorum bayisine götürsem ekran kartını ordan alırlar mı?

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Volkan
İtopyadan Gigabyte 7600xtli sistem aldım ekran sürekli gidip gidip geliyordu garantiye yollamak istedim artık. Sabah Gigabyteyı arayıp söyledim itopya ile konuşmanız lazım dedi. İtopyayo aradım açan olmadı. Ankara da oturuyorum bayisine götürsem ekran kartını ordan alırlar mı?
Muhtemelen yardımcı olurlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki farklı bir durum da olabilir çünkü ekran kartı ayrı geldiği için , ,sistemi göstere de bilirsin yoğun değillerse yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ekranın sürekli gidip gelmesinin sebebi kullanılan kablo da olabilir. Kaliteli bir DP kablonuz var mı ?
Farklı Driverler denediniz mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Tunahan Özler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekranın sürekli gidip gelmesinin sebebi kullanılan kablo da olabilir. Kaliteli bir DP kablonuz var mı ?
Farklı Driverler denediniz mi ?
hocam kablo kutunun içinden çıkan kablo onu kullandım driver sil yükle falan da yaptık occt ile teste soktuk yüke girincede kapandı

Top Bottom