Neler Yeni

İtopyadan alınan hazır sistemin sadece ekran kartı iade edilir mi ?

Zenatorus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Sedan
Bütçe
5
Başlıkta belirttiğim gibi aldığım hazır sistemin sadece ekran kartını iade etmek istiyorum. Kutusu hiç açılmadı jelatini herşeyi duruyor. Yapabilsem tamamen iade etmek isterim sistemi ama olmuyor. Kargo kutusunu bile açmadım.

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Başlıkta belirttiğim gibi aldığım hazır sistemin sadece ekran kartını iade etmek istiyorum. Kutusu hiç açılmadı jelatini herşeyi duruyor. Yapabilsem tamamen iade etmek isterim sistemi ama olmuyor. Kargo kutusunu bile açmadım.
neden komple iade edilmiyor? ayrıca hazır sistemlerde fiyatları faturada yazıyor. fakat o şekilde iade alırlar mı bnilmiyorum. alsalar bile faturadaki düşük fiyattan geri alırlar. fiyatları nedir ? 0 ürün diye bence satışa koyman daha mantıklı olur eğer sıfır fiyatı ile faturadaki fiyat arasında ciddi fark varsa

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Lemonade Cell
Kutusu hiç açılmadıysa iade edebilirsin bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Hazır alınan paket sistemler de tek tek parçalar iade edilmez. Mantıklı mı sizce ? 30 lu paket yumurta aldınız 15 i yedin 15 i ben iade etmek istiyorum dedin sence iade olur mu ? :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
vvvvvv
vvolmaz

Top Bottom