7-10 gün diyorum ben kasım indirimlerinden dolayıDün akşam itopyadan bir sistem topladım ve sipariş ettim, sizce gelmesi ortalama kaç gün sürebilir? (istanbuldayım)
oo çok iyi hocam, inşallah öyle olurgeçen pazartesi akşam sipariş ettim bu sabah kargoya verildi hocam kargoya istanbuldan vermişler tahmini 1 2 güne gelir sana kargoya verildikten sonra
peki hocam teşekkürler7-10 gün diyorum ben kasım indirimlerinden dolayı![]()
normalde bi kaç gün ama kasım indirimlerinden dolayı bütün kargo firmalarında yoğunluk var süre uzayabilirDün akşam itopyadan bir sistem topladım ve sipariş ettim, sizce gelmesi ortalama kaç gün sürebilir? (istanbuldayım)
Eyvallah dostum daha iyileri sizin olsunhayırlı olsun inşallah kazasız belasız ulaşır ve kullanırsın![]()
neden?Ben 2 hafta diyorum görelim bakalım.
Hocam hayirli olsun kazasiz belasiz eline ulaşsin konu disinda bir sorum olucak acaba hazir sistem mi aldin kendinmi topladinEyvallah dostum daha iyileri sizin olsunilk pc'yi hallettim en sonunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden?
çok yoğunluk var kasım ayı normal bir de bikaç konu gördüm biraz gecikiyor siparişlerEyvallah dostum daha iyileri sizin olsunilk pc'yi hallettim en sonunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden?
kendim topladım hocam, bütün parçaları iyice araştırarak öyle yaptım. hazır sistemleri pek beğenemedim açıkçasıHocam hayirli olsun kazasiz belasiz eline ulaşsin konu disinda bir sorum olucak acaba hazir sistem mi aldin kendinmi topladin
neyse ya, hayırlısı olsunçok yoğunluk var kasım ayı normal bir de bikaç konu gördüm biraz gecikiyor siparişler
Tekrardan hayirli olsun bol keyifler taksit secenegi varmi itopyadakendim topladım hocam, bütün parçaları iyice araştırarak öyle yaptım. hazır sistemleri pek beğenemedim açıkçası![]()