İtopya'dan alışveriş yapmak

YuniCorn

80+
Reaksiyon skoru
3
Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki şu anda İtopya'da bayram fırsatları var. Ben de değerlendirmek için lenovo ideapad gaming 3 RTX 3060'lı laptop almaya karar verdim. Şu anda 16 bin TL
gibi bir fiyatı var. Sizce bu siteden alışveriş yapmak kumar mıdır ? Herhangi bir teknik sorunla karşılaşırım diye çok korkuyorum çünkü herkes garanti ve değişim sürecinin çok sancılı olduğundan söz ediyor. 4-5 senelik götürebilecek bir laptop almak istiyorum ve bu süreçte derslerimden dolayı garanti vb işlerle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Sizce 50 gün civarı bekleyip öyle mi laptop almalıyım yoksa bu fırsatı değerlendirmeli miyim ?

Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar. Biliyorsunuz ki şu anda İtopya'da bayram fırsatları var. Ben de değerlendirmek için lenovo ideapad gaming 3 RTX 3060'lı laptop almaya karar verdim. Şu anda 16 bin TL
gibi bir fiyatı var. Sizce bu siteden alışveriş yapmak kumar mıdır ? Herhangi bir teknik sorunla karşılaşırım diye çok korkuyorum çünkü herkes garanti ve değişim sürecinin çok sancılı olduğundan söz ediyor. 4-5 senelik götürebilecek bir laptop almak istiyorum ve bu süreçte derslerimden dolayı garanti vb işlerle uğraşmak istemiyorum açıkçası. Sizce 50 gün civarı bekleyip öyle mi laptop almalıyım yoksa bu fırsatı değerlendirmeli miyim ?
Daha dün beylikdüzü şubesine gidip sistem aldım 15k'ya gerçekten çok ilgiliydiler güvenilir bi site

50 gün bekledikten sonra nerden alicaksin? Yine aynı internet siteleri değişen bişey olmicak boş bi bekleyiş olur

Kargosu geç geliyor , onun dışında sorunla karşılaşmadım. Geç ama sağlam geliyor.

Daha dün beylikdüzü şubesine gidip sistem aldım 15k'ya gerçekten çok ilgiliydiler güvenilir bi site
Teşekkürler. Valla ben Hatay taraflarında olduğum için mecbur söyleyeceğim. Kargonun geç gelmesi önemli değil sorunsuz olsun yeter.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

50 gün bekledikten sonra nerden alicaksin? Yine aynı internet siteleri değişen bişey olmicak boş bi bekleyiş olur
Hocam şu an üni sınavına hazırlanıyorum. Sınava da 50 gün var. Normalde sınavdan sonra almak istiyordum da bu fiyat beni şu an çok cezbetti. Alıp kenarda dursun diyorum kendi kendime ve kendimi biraz zorlarsam alabilirim ama siteye bir türlü güvenemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargosu geç geliyor , onun dışında sorunla karşılaşmadım. Geç ama sağlam geliyor.
İsterse 15 günde gelsin ama sapasağlam gelsin hocam valla. Cevabınız için teşekkürler

herkes garanti ve değişim sürecinin çok sancılı olduğundan söz ediyor
Üzerinden 4 ay geçmiş mouse'yi gittim garantiye verdim. Tamir ederler verirler falan diyordum, sıfırı ile değişim yapacaklarını söylediler. Bence gayet ilgili.

Doğru duymuşsun, garanti, iade vs süreçleri sancılı geçer.

Geri