Neler Yeni

itopyadan fare aldim kargoya verilmedi ??

Kaan yılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Kaan yılmaz
26 sinda sipariz verdim hala kargo siparişi geçilmdi bi bilgide verilmedi acaba ne zaman kargoya verilir ? yarinla 4 gun olacak .
Bende 26sında anakart aldım hala kargoya verilmedi aradım 57 kişi hataydı 10 dk bekledim çok az kişi geçti bende kapadım

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Yoğunluktan dolayı maksimum 7 günü bulur sitede öyle bir not vardı zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege Elagözlü
ben kulaklık aldım 23 nisanda hala bekliyorum en kısa süre içerisinde göndericeklermiş bana

bandanizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Can
23 nisanda 3 parça ürün (m2 ssd, 2x ram ve ekran kartı) sipariş verdim, sistem falan da değil. bugün 3. kez müşteri hizmetlerine ulaştım. Her gün bağlanmak için 50dakika gibi bir süre bekliyorum ancak her seferinde iletiyoruz diyorlar ancak bir kargo çıkışı olmuyor. Bugün yine ben aciliyeti ilettim yanıtı aldım umarım bugün kargoya verirler yoksa pazartesiye kalacak kargolama. Bilgisayarsız evde ne yapacağım hiç bilmiyorum :(

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Yoğunluktan gecikmiştir. En yakın zamanda vermeye çalışacaklardır diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Hasan Bayar
Instagram
https://www.instagram.com/hasanbayar32/
Facebook
hasanxS
her yer yoğun incehesapda yogun ama bana sipariş ettiğimin sabahı kargoya verdiler 2. gün geldi beğenmedim ütopyanın kargolama sistemini bu şekilde müşteri kaybederler biraz insan çaluştırsınlar bu kadar yoğunsa

Top Bottom