Neler Yeni

İTOPYA'dan hazır sistem alacağım. Performansı konusunda yardıma ihtiyacım var.

borgi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alper Burak Öztürk
Ankara İtopya şubesinden bugün gördüğüm okula dönüş indirimlerinde karşıma çıkan linkteki bilgisayarı satın almayı planlıyorum ancak nasıl bir sistem olduğuna dair aklımda soru işaretleri var. ASUS DUAL Radeon RX 6700 XT OC 12GB ekran kartının 10k fiyat bandında en iyi ekran kartı olduğunu falan okudum, benchmark incelemelerini okudum ama emin olamadım neticede 17.5k₺ verilecek bir sistem ve beni yıllarca sıkıntısız götürebilecek bir şey olmasını istiyorum. Anakart ve işlemci hakkında da yorum yapabilir misiniz? Teşekkürler!

Sistem: https://www.itopya.com/kendine-muzi...on-rx-6700-xt-oc-12gb16gb-ddr4500gb-m2_h14771

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
alparslan doğan
Sistem gayet guzel fakat intel yerine amd işlemci tercih edersen ilerde işlemci yükseltirken anakrt degismene gerek kalmaz intelde her modelde soket değişiyor ama sahsen bu sekli ile de cok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide amd veya intel fark etmez bu sekli ile de alsan kesinlikle kule tipi sogutma ekle 80-90 da calisan islemci dusucek 60-70 lere paran varsa nzxt kasalar 240mm sivi soğutma dstekler cok iyi olur 360mm seçili nzxt kasaya uymaz

Can...

80+ Platinum
Sistem gayet guzel fakat intel yerine amd işlemci tercih edersen ilerde işlemci yükseltirken anakrt degismene gerek kalmaz intelde her modelde soket değişiyor ama sahsen bu sekli ile de cok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide amd veya intel fark etmez bu sekli ile de alsan kesinlikle kule tipi sogutma ekle 80-90 da calisan islemci dusucek 60-70 lere paran varsa nzxt kasalar 240mm sivi soğutma dstekler cok iyi olur 360mm seçili nzxt kasaya uymaz
Amd de de soket değişiyor hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,349
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom