Bu sistemi alabilirsin 3060 dan çok daha memnun bırakırNiye 3060?
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu sisteme uygun fiyatlı hangi monitr alayım?Bu sistemi alabilirsin 3060 dan çok daha memnun bırakır
mod art 7 sistemde soğutucu almam gerekli mi? Masaüstü pclerde çok tecrübem yok, o yüzden soruyorum kusuruma bakmayın.şuan f/p 6650xt li var link atayım
ama 3060 istiyorsanız şu fena değil gibiITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
bu alınabilir ama psu yu 600 TL fark ile next c650 yapın çünkü diğeri pek iyi bir psu değilITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
bir de 250 TL ye ssd yi 500 gb yapın veya hdd alın
ama itopya özelleştirme hdd leri çok ucuz değil
Soğutucu al. Ortalama bir kule tipi yeterli olur.Bu sisteme uygun fiyatlı hangi monitr alayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
mod art 7 sistemde soğutucu almam gerekli mi? Masaüstü pclerde çok tecrübem yok, o yüzden soruyorum kusuruma bakmayın.
Bir de bu sisteme uygun hangi monitörü almalıyım?
Peki windows işletim sistemi hazır kurulu mu geliyor?
1k' da harçlık kalır temiz.ya hacı şöyle söyleyeyim. hayatımda amd ye bu kadar önyargıyla yaklaşan bir kitle görmedim. 2060'dan 6750xt'ye geçtim. uçuyorum mübarek.
6650 al o sistemi. tak fişi bitir işi.
2k 60hz bir monitör bakabilirsin. 2k'dan aşağısını alma.Bu sisteme uygun fiyatlı hangi monitr alayım?
mod art 7 sistemde soğutucu almam gerekli mi? Masaüstü pclerde çok tecrübem yok, o yüzden soruyorum kusuruma bakmayın.
Bir de bu sisteme uygun hangi monitörü almalıyım?
Peki windows işletim sistemi hazır kurulu mu geliyor?
Bizim klasik önyargı ya. Şu an elimdeki 3050den 6600e takas yapacak olsa 1 saniye beklemem mesela. Olay performans bu kadar basitya hacı şöyle söyleyeyim. hayatımda amd ye bu kadar önyargıyla yaklaşan bir kitle görmedim. 2060'dan 6750xt'ye geçtim. uçuyorum mübarek.
6650 al o sistemi. tak fişi bitir işi.
1k' da harçlık kalır temiz.
2k 60hz bir monitör bakabilirsin. 2k'dan aşağısını alma.