- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya forumdan bakıyorum herkesinki 2 kutu şeklinde gelmiş almışlar adamlar ne güzel benimki neden öyle olsunki anlamadımŞu videoyu 3:10 dan itibaren izleyin anlatıyolar kutular farklı günde gelebilir diye.
Ya forumdan bakıyorum herkesinki 2 kutu şeklinde gelmiş almışlar adamlar ne güzel benimki neden öyle olsunki anlamadımŞu videoyu 3:10 dan itibaren izleyin anlatıyolar kutular farklı günde gelebilir diye.
Herkese öyle gitmiş zaten bir benimki böyle kargo takiptende bakıyorum tek kargo görünüyor. Müşteri hizmetlerinde sıra bekliyorum bakalım.genelde iki kutuyu birşelirip yada bantlayıp tek kargo kodu oluşturuyorlar bildiğiniz gibi ekran kartı zarar vermemesi acısından kendi kutusunda muafaza edilerek gönderiyor ve diğer ürün kutularıda birlikte 2. kutuyu oluşturuyor bence sorununuz direk kargo ile çözmeye çalışın baktınız yanıt gelmiyor itopya mail yoluyla ulaşmaya çalışın daha hızlı çözüm alırsınız
La gelsin de geç gelsin kalpten götürme bizi sandım ekran kartı gelmediHerkese öyle gitmiş zaten bir benimki böyle kargo takiptende bakıyorum tek kargo görünüyor. Müşteri hizmetlerinde sıra bekliyorum bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Abim kargo şirketine gitti bilgi almaya sonuç 2. kutu geç gelicekmiş hala istanbuldaymış ilginç ya itopyada tek kargo görünüyor.
cLarq mizajtamam kardesım itopya sahibini şimdi arıcam bekle
şaka bi yana 2 kutu seklınde yolluyorlar biris bos kutu ekran kartı ayrı kutuda olabilir dier kutu gelmedimi eve
Vallaha kalbime inicekti benimde bi bilgilendirme yapsalardı keşke korkmazdım bu kadarLa gelsin de geç gelsin kalpten götürme bizi sandım ekran kartı gelmedi
Bendede bu gün geldi kapıya vurdu açtım kimse yok sadece ürünler ordaydı bi an uçakla yolladılar sandım ah ups ahVallaha kalbime inicekti benimde bi bilgilendirme yapsalardı keşke korkmazdım bu kadar
Normalde 2 paketler yolluyorlar birinde kasa , Öbürnde ekran kartı güç kablosu kutular ve ikisini aynı kargo numarsında aynı anda gelmeleri lazım... Sende bir karışıklık olmuş olabilir, muhtemlen itopya yollamıştır ama kargo karıştırmış olma ihtimali var. Önce itopyayı arayıp telefonu düşürüp bilgi verirsen yardmcı olacaklardır...Arkadaşlar da sistem 3 ü sipariş etmiştim ben işteyken kargo gelmiş evden almışlar. 1 tane kasa kutusu var kasa kurulu içinde ekran kartı yok. Başka herhangi kutu vs hiçbirşey yok. Benim bildiğim ürünlerin kutularını garanti belgeleriylede yollamaları lazım. Ekran kartımda yok. Bilgisi olan varmı ekran kartı ve kutular ayrı kargoyla falan mı geliyor itopyada ? müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum yarım saattir. Ups kargosuda açmıyor telefonları.
Konuştum itopyayla bazen böyle olabiliyor dediler açıklamaları yok. Çok mantıksız ama neyse şans artık bekleyecezNormalde 2 paketler yolluyorlar birinde kasa , Öbürnde ekran kartı güç kablosu kutular ve ikisini aynı kargo numarsında aynı anda gelmeleri lazım... Sende bir karışıklık olmuş olabilir, muhtemlen itopya yollamıştır ama kargo karıştırmış olma ihtimali var. Önce itopyayı arayıp telefonu düşürüp bilgi verirsen yardmcı olacaklardır...
Şansın varmış benimki gibi olmamış bide abdullah videoyu paylaştıktan sonra daha videoyu izlemeden sipariş vermiştim ilk sipariş verenlerdenimdir muhtemelenBendede bu gün geldi kapıya vurdu açtım kimse yok sadece ürünler ordaydı bi an uçakla yolladılar sandım ah ups ah
arkadasın bana attıgı ilk sansürlü küfürü ben aynı üslüple karsılık verdiğim için 2 hafta uzaklastırıldım. Peki o arkadaş.Arkadaşlar, üye zaten uzaklaştırılmış.
Alıntı yapıp aynı tarz cümleler ile karşılık vermeyin.
geldimi ekran kartı ve diğer bileşenlerKonuştum itopyayla bazen böyle olabiliyor dediler açıklamaları yok. Çok mantıksız ama neyse şans artık bekleyecez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şansın varmış benimki gibi olmamış bide abdullah videoyu paylaştıktan sonra daha videoyu izlemeden sipariş vermiştim ilk sipariş verenlerdenimdir muhtemelen