ortalama 2 hafta falan sürer herhalde ben sadee SSD satın almıştım bana 13 günde yolladılaritopyadan boş kasa alıcağım hazır sistem değil yani istanbul’da oturmuyorum tahmini kaç günde gelir çok bekler miyim?
acil ihtiyacın varsa mantıklı olan o olur itopya müşteri memnuniyeti açısından vasat durumda şuanokadar bekleyemem 50TL fazla verip n11den almak daha mantıklı değil mi?
n11 trendyol gibi mağzalar 3-5 günde gönderiyor değil mi internet üzerinden pek alışveriş yapmadım şimdiye kadarBana kargom 1 haftada geldi fakat yine de gecikebiliyor kargon başka sitelerden alabilirsin problem olmazsa.
Bana 1 haftada geliyor nerden alırsam alayım niyeyse, arkadaşım hepsiburada'dan aldı 2 günde 2 siparişi de geldi.n11 trendyol gibi mağzalar 3-5 günde gönderiyor değil mi internet üzerinden pek alışveriş yapmadım şimdiye kadar
Geçen hafta montaj hizmeti dahil aldığım toplama bilgisayarı 1 günde kargoya verdiler.itopyadan boş kasa alıcağım hazır sistem değil yani istanbul’da oturmuyorum tahmini kaç günde gelir çok bekler miyim?